Magasinet M!

Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

I forbindelse med premieren på bestseller-romanen har vi fået fingrene i noget merchandise!Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

Fifty Shades of Grey er navnet på den første erotiske bog af forfatter E.L. James, som dykker ned i det hektiske forhold mellem universitetspigen Anastasia Green og business-manden Christian Grey. Selve konceptet blev udviklet til en bogtrilogi, og samlet set har bøgerne solgt over 100 millioner kopier verden over og er blevet oversat til 52 forskellige sprog.

ANNONCE
Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

Hvad er det så, som gør bøgerne så populære? Anmeldere, kritikere og bogentusiaster har bestemt ikke været helt begejstrede over bøgernes indhold, og den generelle kritik af bøgerne var meget blandede og nærmere i den negative ende. Med kommentarer fra anerkendte personer inden for feltet såsom “I've never read anything so badly written that got published. It made Twilight look like War and Peace" kan man ikke ligefrem sige, at succesen stammer fra anmeldelserne. Men bøgerne har solgt som varmt brød, og det skyldes uden tvivl det pikante indhold.

Fordelt i de tre forskellige bøger (Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed) udforsker handlingen et meget erotisk forhold med sadomasochistiske tendenser og det har åbenbart lokket utallige folk i fælden. Ifølge flere undersøgelser har bogen haft allerstørst succes blandt kvinder – ikke mindst hos husmødre, som ser det som ’mommy porn’, men hos også unge kvinder, som er frisk på at udforske de seksuelle muligheder i parforholdet.

ANNONCE
Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

Bøgerne tændte en ild, som længe havde ligget på gløder ved den erotiske hylde af romanfortællinger, og populariteten fortsætter – nu er historien blevet filmatiseret til alle kvinders store fornøjelse, og hvorvidt filmen er værd at kaste sig ind i biografmørket for, må vi vente på til premieren d. 12. februar.

Men hvis du ikke kan vente med at hive kæresten ind i biografen til et lille vink med en vognstang i forhold til dine ønsker om jeres kommende sexliv, så kan du holde festen derhjemme op til premieren! 

ANNONCE
Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

Vi har nemlig fået fingrene i nogle ganske spændende legetøj fra konceptet, som er blevet udgivet i et begrænset oplag i forbindelse med filmen. I samarbejde med Erotik.dk har vi tillusket os et par limited edition-udgaver af filmmerchandise udover det sædvanlige!

Hvis du vil krydre parforholdet eller blot tage skridtet mod en mere vovet omgang, så trækker vi 3 vindere, som kan få fingrene i dette unikke udstyr på soveværelset:

ANNONCE
Sådan holder du ’Fifty Shades of Grey’-aften med kæresten

1. præmie - Bondagesæt fra Fifty Shades of Grey, Submit to me - Værdi 525 kr.


2. præmie - Bondagesæt fra Fifty Shades of Grey, Hard limits - Værdi 445 kr. 


3. præmie - Spil med et erotisk strejf - Fifty Days of Play - Værdi 179 kr.

 

Se flere billeder af præmierne sidst i galleriet! Hvis du desuden har lyst til at se resten af Fifty Shades-kollektionen, så kan du se udvalget her.

ANNONCE

Det eneste du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er at udfylde formularen herunder. Vi holder vinderne anonyme, hvis nogen skulle være bange for at svigermor klikker ind forbi Connery.dk og ser, hvordan de næste aftener i gæsteværelset kommer til at udvikle sig. Vinderne bliver kontaktet pr. mail og sidste frist for tilmelding d. 11. februar kl. 12.00. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt