Magasinet M!

Sådan holder du længere: 7 tips der forbedrer dit niveau i lagengymnastik

Er du hurtigere i sengen, end Usain Bolt er på 100m, så er der gratis hjælp at hente lige herNu er det slut med to ryk og en aflevering

Er du ude for, at yndlingsdisciplinen er overstået, så snart du dypper snablen? Så frygt ej, det sker oftere, end du regner med, og der er mange faktorer, som spiller ind. Vi har kigget nærmere på livets spørgsmål og fundet syv gyldne tips, der både kommer til at hjælpe dig og din bedste ven, samt den långhårede som du fra nu af kommer til at bruge timevis med under dynen. 

ANNONCE

Alkohol

Drik dig en lille smule fuld. Men ikke for meget, for så kan du slet ikke noget. Men lidt alkohol sløver nerverne i dilleren, og gør at du kan holde længere.

Bonusinfo: Hvis du også tilbyder hende et glas eller to, øger det ovenikøbet muligheden for lidt af det ekstra ulækre, som du jo så godt kan lide.

ANNONCE

En omgang 5 mod 1

har ret. Tag en spiller lige inden (IKKE 30 SEKUNDER FØR). Måske går der lidt tid, inden du er kampklar igen, men den tid kan du jo bruge på at gøre hende glad. Hun vil elske dig for det.

Bonusinfo: Riv den af i badet lige inden. Så stinker du ikke af gammel hanhund, og du kan samtidig lige gnubbe mossen af champignonen.

ANNONCE

Styr dine tanker

Tænk på en vildt grim kvinde. Måske lignede din gamle tysklærer en mellemting mellem Mike Tyson og en fyldt støvsugerpose? Så tænk på hende imens, men ikke så meget, at du mister gejsten.

Bonusinfo: Lykkedes det ikke med tankerne, vender du hende om, så hun ikke kan se. hvor du kigger hen. Herefter leder du bare efter edderkopper i hjørnerne. 

ANNONCE

Køb det rigtige legetøj

Køb en penisring. Også kendt som en cockring. De kan fås for en halvtredser i de fleste sexbutikker, og de er ret effektive. De giver en vældig fin og strunk rejsning, samtidig med at de lukker lidt af for blodtilførslen og forsinker udløsningen. Sørg endelig bare for, at materialet er elastisk nok til, at du kan få den af igen. Gennemsigtig jellyplast er godt.

Bonusinfo: Når nu du allerede er i shoppen, så må du ikke glemme den lille tube med glidecreme. Den fungerer både alene og med din dame.

ANNONCE

Der findes hjælpemidler

Køb kondomer med en smule lokalbedøvende creme. For eksempel er kondomet Performa behandlet med benzokain indvendigt, som bedøver kalorius en smule, så man holder længere.

Bonusinfo: Hiver du tøsen med hjem, og du skal være sikker på, at hun dukker op til en rusketur igen, så fyrer du op for dette vidundermiddel. Dup spidsen med creme, eller riv badehætten over hovedet, og så er du klar til at undulere hende de næste 30 minutter.

ANNONCE

Træning, træning og atter træning

Træn dig selv op til at kunne holde længere. Det kræver øvelse og tålmodighed, men teknikken er nem - og den virker! Metoden kaldes for start-stop teknikken. De viljestærke kan gennemføre træningen selv, mens andre nok vil få mest ud af at træne med en kæreste.

Sådan gør i: Du ligger på ryggen, mens hun giver dig et håndjob. Når du er lige ved at komme, siger du til, hvorefter hun stopper og holder stramt om pikhovedet indtil begejstringen aftager lidt. Dette gentages tre gange, og først fjerde gang får du udløsning. 

Sådan gør du selv: Fungerer på præcis samme måde bare uden den hjælpende hånd fra din udkårne. 

Bonusinfo: Til sidst bliver det nærmest en sport i sig selv. Jo flere gange du kan holde igen, jo bedre bliver din orgasme. 

ANNONCE

Slap af, det skal nok gå

Husk at det meste sikkert handler om præstationsangst, og at du er nervøs eller genert. Når du lærer hende bedre at kende, er det temmelig sikkert slut med hurtige afleveringer. Det ved hun også godt.

Bonusinfo: Hvis du er stresset på arbejdet, kan det meget nemt gå udover din bedste ven. Han kommer også til at hænge lidt med mulen. Brug derfor gerne lidt tid med dig selv i ny og næ. Onani er rigtig godt for dit stress-niveau.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE