Magasinet M!

Sådan kan du investere i bitcoin

Hvis man har penge til at stå på kontoen, så er det en god idé at få dem investeret hurtigst muligt. For penge bør tjene penge, og ikke bare stå urørte hen. Der er mange muligheder. Man kan gå den sikre vej, og investere i obligationer. Hvis man vil vove pelsen lidt mere, kan aktier være en mulighed. Der findes dog andre muligheder i dag. F.eks. kan man overveje at investere i bitcoin. Den populære kryptovaluta bliver mere og mere populær, og med god grund. De seneste år har der været en eksplosiv vækst, og interessen for at købe dem er stigende.

Hvad er bitcoin og hvorfor er de populære

Mange har hørt om dem, men kun få har sat sig grundligt ind i, hvad det går ud på. Der er tale om et online betalingssystem og en virtuel valuta. Bitcoin accepteres kun ganske få steder som betalingsmiddel, men de er til gengæld populære i form at investeringer. Det er verdens mest kendte kryptovaluta. Der er tale om et peer-to-peer system, hvor brugerne kan have transaktioner med hinanden udenom pengeinstitutterne. Det er den førende digitale valuta i øjeblikket, og den næste tid bliver afgørende for den. For i 2020 er produktionen af bitcoin blevet halveret. Dvs. at der har været høje stigninger og interessen for at købe dem er større end nogensinde før. Faktisk er bitcoin steget med over 300 % i løbet af cirka et år, hvilket er en imponerende vækst. Det er altså et godt tidspunkt, hvis man går med tanker om at investere. Som med alle andre investeringer skal man dog være klar over, at der er en risiko forbundet med det.

To måder at investere i bitcoin på

Hvis man gerne vil være med på bølgen, og investere i bitcoin, så er der to måder at gøre det på. Man kan enten vælge at investere i dem i form af en finansiel kontrakt. hvor kursudviklingen i bitcoin afspejles. Man kan også investere direkte i dem, og opbevare dem i en personlig ”pung” eller på en konto hos en broker eller på en markedsplads. Hvis man gerne vil investere i bitcoin kan man bruge diverse handelsplatforme, som er regulerede under EU-lovgivning. Det anbefales kun at bruge platforme, som er regulerede, da det vil være mere sikkert. Man kan nemt følge priserne her, og dermed tracke op- og nedture i kursværdien. Det tager kun få minutter at oprette en profil og overføre penge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt