Magasinet M!

Sådan kan du måske få en trekant på Valentinsdag

Valentinsdag på den fede måde!

Hvis du hoppede ind på linket i håb om, at vi havde den gyldne guide til, hvordan du overtaler fruen til at hive ekstra kvindfolk ind i sovegemakkerne - SÅ VÅGN OP, vi kan ikke magi!

Men!

I årtier har en trekant været én af de mest gængse sex-fantasier hos både mænd og kvinder - hvad enten de er single eller i forhold. Frygten for mulig jalousi har dog ofte sat en stopper for, at fantasien fik lov til at udfolde sig.

We-Vibe® brandet gør det nu muligt at nyde en trekant i en ”light” version, og præsenterer samtidig en ekstraordinær gave-inspiration til Valentinsdag.

Den nye We-Vibe ChorusTM er en par-vibrator, som bæres af kvinden under sex, og den stimulerer begge parter på samme tid.

Med den gratis og særligt udviklede We-Connect app, kan man kontrollere Chorus alle steder fra – og endda over flere kontinenter, hvilket gør den ideel til langdistance-forhold!

For at kunne dele den, modtager den ene partner en invitation via SMS eller WhatsApp. På denne måde er det muligt, at kunne styre legetøjet og dele intimiteten i forholdet, selv hvis man er fysisk langt fra hinanden.

We-Vibe brandet er også en sand pionær indenfor udviklingen af apps, da de lancerede deres første version på markedet for syv år siden.

Klar på en tredje partner - så tjek den ud her.

ANNONCE
Sådan kan du måske få en trekant på Valentinsdag
Del

Seneste nyt