Magasinet M!

Sådan kan du være kulturel

Er det kulturelle liv ikke umiddelbart noget for dig? 

Sådan er der mange, der har det. Og nej, kunstmuseer er det ikke det allermest mandige, der findes i denne verden. Faktisk er det sådan, at man som mand er meget opsat på erhvervslivet, og når man så endelig kommer hjem efter en hård arbejdsdag, så vil man meget gerne slappe af. Og for de fleste er det ensbetydende med en god film, en tv-serie, eller ved at gå til koncert med sit yndlingsband sammen med vennerne.  

Et unikt tilbageblik i tiden

Du skal ikke lade dig skræmme af, at kultur måske ikke umiddelbart lyder særlig mandigt. For faktisk findes der en masse forskellige kulturelle seværdigheder, der i den grad også er mandige, og som giver et vildt fedt pust til hverdagen. Det er et helt bestemt museum i Odense et vildt godt eksempel på. Her kan du nemlig få følelsen af, at du er rejst tilbage i tiden. Du kan på dette museum i Odense blandt andet opleve Odin, Danmarks første lokomotiv, den originale rangertraktor ”den orange traktor”, der fik en helt central rolle i Olsenbanden-filmen ”Olsenbanden på sporet”, og du kan få lov til at komme ud at køre med et gammelt veterantog rundt om i landet. 

En oplevelse med familien

En kultureloplevelse kan også være en fantastisk måde at samle familien, så besøge et spændende museum i Odense og få en oplevelse, samtidig med at du bliver klogere på en del af historien. Det er tit mange forskellige muligheder på museer, da de har forskellige udstillinger og særudstillinger, som man kan dykke ned i. Efter museumsbesøget kan man jo passende tage ud og få lidt at spise sammen, nu hvor det måske snart bliver en mulighed igen. Eller bare nyde det gode vejr og gå en tur i byen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt