Magasinet M!

Sådan kommer Avengers Campus til at se ud i Disneys nye forlystelsespark

Med 5 forskellige Marvel-inspirerede områder!

Hvis du også er typen, der aldrig bliver for gammel til forlystelsesparker og rutsjebaner - så Disneys kommende Avengers Campus i Californien den perfekte oplevelse for dig.

Nye detaljer er blevet afsløret omkring deres kommende Marvel-storsatning - og det bliver fem store områder med MCU-inspiration!

Den er sat til at åbne til juli og har den fiktive baggrundshistorie, at det handler et skolemiljø, C-A-M-P-U-S (Centralized Assembly Mobilized to Prepare, Unite, and Safeguard).

Et campus, som er skabt af Earth's Mightiest Heroes som en form for rekrutteringsværktøj.

De fem primære områder inkluderer Guardians of the Galaxy‘s Collector’s Fortress, Spider-Man‘s Worldwide Engineering Brigade (også kaldet WEB), Ant-Man‘s Hank Pym’s Test Kitchen and Tasting Lab og selvfølgelig Doctor Strange‘s Sanctum - som allesammen peger ind mod midten af området, som agerer Avengers-hovedkvarteret, hvor store shows vil foregå.

Detaljer omkring områderne er dog stadig sparsomme, men en af de nye forlystelser til premieren er Web Slingers - som bliver et Spider-Man-eventyr for hele familien, hvor du skal i en bil og skyde net ud for at samle Spider-Bots.

Det bliver fandme godt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt