Magasinet M!

Sådan mestrer du et godt førstehåndsindtryk

Dette er sponsoreret indhold 

Første date, jobsamtale, møder - you name it. Du kender det helt sikkert, du står foran spejlet derhjemme og øver den bedst mulige entré. Her er du faktisk ikke den eneste. Mange ønsker at skabe et godt førstehåndsindtryk af gode grunde. Ifølge forskning bliver førstehåndsindtrykket dannet i løbet af de første syv sekunder, og derefter er det svært at ændre på. Her er nogle tips til at hjælpe dig lidt på vej.

1. Fast håndtryk

Du har helt sikkert hørt det før, men et godt, fast håndtryk kan aldrig undervurderes. Faktisk siger et håndtryk mere om dig, end du tror. Det kan være med til at score dig en høj tillidsfaktor eller i værste fald gøre dig mindre troværdig eller attraktiv i den givne situation. Derfor er dit håndtryk en vigtig del af dit førstehåndsindtryk. Ved at rette både blik og fødder mod personen, du vil give hånd til, viser du, at du er til stede. Husk, at det hedder et håndtryk, så derfor skal det være slut med at give hånd til modpartens fingre. Giv i stedet hånden et lille klem, og så er du allerede godt på vej.

2. Detaljer

Kropssprog og udseende går hånd i hånd. På samme tid med håndtrykket er det meget sandsynligt, at modparten lægger mærke til, hvad du bærer på kroppen og ikke mindst på armen. Vælg derfor et ur, som fortæller noget om, hvem du er. Dit valg af ur kan nemlig afsløre din personlige stil, dit behov for kvalitet og smag for mode. Med et Seiko ur er du allerede på rette spor i forhold til et godt førstehåndsindtryk. Her er både kvalitet og teknologien i top. Udvalget er mange, men fælles for alle Seiko ure er, at de japanske ure er unikke. De fås i en lang række modeller og designs, og giver derfor rig mulighed for at finde et ur til enhver smag. Arbejde, rejse og til fest - Seikos tidsløse design gør urene anvendelige til flere lejligheder, og du behøver derfor ikke investere i mere end ét. Det vigtigste er bare, at du finder et, der matcher til din egen stil.

3. Vær dig selv

Der er ingen grund til at tale dig selv op, eller fortælle om dengang, du besteg Kilimanjaro, hvis det kun har fundet sted i dine overvejelser. Tit vil man gerne efterlade et indtryk af, at man har præsteret lidt mere, end man måske har. Måske for at imponere. Men det fungerer langt bedre, hvis du er ærlig om dine evner og kompetencer. Faktisk vil din date sætte pris på, at du er ydmyg og nede på jorden. Din potentielle arbejdsgiver forventer ikke, at du kan alt, men mere at du har gåpåmod til forskellige arbejdsopgaver. Fortæl om dine interesser, hvad du er god til og hvad du måske slet ikke kan finde ud af. Vigtigst er bare, at du selv er imødekommende og viser tilstedeværelse, alt imens du er dig selv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce