Magasinet M!

Sådan reagerer din flirt højest sandsynligt, hvis du foreslår eksperimenterende sex

En læser har skrevet ind til "Hvad synes?" for at få at vide, hvordan pigerne gerne vil introduceres til tanken om eksperimenterende sex. Tør du?

Sådan reagerer din flirt højest sandsynligt, hvis du foreslår eksperimenterende sex

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvordan pigerne vil introduceres for idéen om eksperimenterende sex:

"Hey piger. 

Hvis I dater en og han siger, at han gerne vil eksperimentere med sex, hvordan ville I så tage det? Jeg snakker mest om noget blidere BDSM, og måske lidt andet."
- Octavian, 20

Det er ikke altid lige nemt at få det bragt på banen. Hvordan breaker du det på bedst mulig vis til hende, at du har lyst til at eksperimentere med et par småting i soveværelset? Hvem ville være bedere til at svare på dette spørgsmål, end pigerne selv. Derfor får du her en tråd, hvor pigerne svarer på netop dette spørgsmål. Læs med her og bliv klogere. 

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce