Magasinet M!

Sådan scorer du i byen

I samarbejde med Axe Playbook kommer vi med en guide til, hvordan du samler søde damer op i byen.

Sådan scorer du i byen
I samarbejde med AXE - der på Facebook er i gang med at forfatte en kæmpe guide til alle drengerøve: Axe Playbook - bringer vi hermed den ultimative scoreguide.
Sådan scorer du i byen
Inden du tager ud:

Alfa og omega, hvis du vil score i byen, er IKKE at drikke sig for stiv. Det er nemlig et no-go at drikke sig sanseløst beruset som en anden reality-deltager i TV3-programmet Sommer i Sunny Beach. Så hold igen med alle shotsene og den rene sprut.

 

Det næste punkt er at gøre sig "synlig" over for det modsatte køn. Og det gør du ved at gøre noget ud af din påklædning. Tjek vores artikel, hvor tre underskønne M!-babes fortæller om, hvad de gerne ser, du iklæder dig, når du er i byen. Og så er det sgu vigtigt, at du dufter godt. Du kommer nemlig nemt til at svede, når du render rundt i et festlokale proppet med masser af mennesker. Sørg for at have en god deodorant på, så du slipper for de våde plamager under armene og dermed ikke skræmmer pigerne væk.

 

ANNONCE
Sådan scorer du i byen
Generelle råd:

I byen:

 

Pigerne foretrækker en fyr, der er sjov, flabet med et glimt i øjet og samtidigt ser godt ud. Et godt miks mellem mors dreng og en bad boy. På mange områder adskiller vi os ikke meget fra dyrene, hvor det altid er den mest iøjenfaldende han, der stikker af med alle hunnerne. Så det er vigtigt, at du gør opmærksom på dig selv og ikke gemmer dig væk i et hjørne. En rank holdning er vigtig. Og så du må ikke være bange for at få øjenkontakt med pigerne i lokalet.

 

 

3 generelle ting, du skal huske:

1) Du kan ikke undgå at få afslag. Lad være med at se det som det ultimative nederlag, hvis en pige afviser dig. Når du er kommet dig over, at du ikke kan være alle pigers ultimative drømmefyr, er du klar til mødet med det modsatte køn

2) Slap af og hvil i dig selv. Hvis du er for nervøs, vil hun kunne mærke det og derfor hurtigt miste interessen. Vær sjov og grin gerne af dig selv.

3) Undlad helt at give hende komplimenter. Især hvis hun er røvlækker. Lækre piger er nemlig vant til at blive overdynget med komplimenter fra alle mulige og umulige bejlere. Hun vil stille sig uforstående over for de manglende komplimenter, hvilket vil gøre dig flabet og interessant i hendes øjne.

 

ANNONCE
Sådan scorer du i byen
Sådan kommer du i kontakt med pigen i baren:

 

Det er ikke en større videnskab at komme i kontakt med en sød pige i byen. Og især baren er et godt sted at møde aftenens drømmebabe. Sørg først og fremmest for at have en wingman (eller flere) med dig i byen, da du er meget mere interessant for piger, hvis de kan se, du har det sjovt og ikke bare står og glor liderligt ud i luften.

 

3 tips til at få kontakt med pigen i baren:

1) Nybegynderen:

Står du i baren og og venter på en drink, ville det måske være en idé at lade den søde (og kønne) pige komme til før dig.

 

2) Den klassiske:

Er du rigtig galant, spørger du hende, hvad hun vil have at drikke og bestiller en drink til hende sammen med din egen. Voila isen er brudt. Lad være at sende en drink over til en pige, du slet ikke har haft kontakt med. Det virker kun på film.

 

3) Den garvede og flabede:

Den opmærksomme fyr spørger ikke, hvad damen vil have at drikke. Det ved han allerede og bestiller derfor en drink magen til den, hun netop har drukket færdig. Her scorer du både point for at at være en gentleman, flabet, fordi du ikke spørger om hun vil have en drink først og for at være opmærksom. Og herfra bliver alting meget nemmere.

ANNONCE
Sådan scorer du i byen
Dansegulvet og efterspil

Sådan kommer du i kontakt med pigen på dansegulvet:

 

Lad være med at vride din krop ude på dansegulvet som en anden Britney Spears. Det lader vi Jim Lyngvild om. Med mindre du er professionel breakdancer, bør du holde dig til en mindre trippen og ikke for voldsomme bevægelser. Husk, du er jo kun derude for at få øjenkontakt (eller kropskontakt) med en sød pige, der vil danse med dig. Når du er sikker på, at du har fået øjenkontakt med pigen, skal du sørge for at holde den. Dette er ikke ensbetydende med, at du skal nidstirre det stakkels pigebarn. Når øjenkontakten er opnået, rykker du og din wingman tættere og tættere på din drømmepige, og hvis hun er interesseret i dig, danser hun tættere og tættere på dig.

 

 

Når isen er brudt:

Når isen er brudt, er det vigtigste, du kan gøre, at være opmærksom. Hold hele tiden øjenkontakt, og sørg for at hun ikke mangler noget at drikke. Husk at spørge meget ind til hende, hvad hun laver og vær i det hele taget interesseret. Lad være med at snakke om din eks-kæreste, din hund eller hvor mega vildt det nye Diablo 3 bliver. Dyrker du rollespil i skoven, bør du nok holde lidt igen med denne ellers interessante information.

 

Til sidst er det vigtigt, at du ikke tigger om at komme med hjem, når aftenen er omme. For skulle hun vælge at tage alene hjem, kan du jo stadig invitere hende på en date dagen efter, som den gentleman du er.

Giv selv dine bedste scoretips på Axe Playbook på Facebook og vær med til at skabe den ultimative guide til alle drengerøve: Axe Playbook.


Se Axe Playbook liger her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce