Magasinet M!

Sådan ser den ideelle mandekrop ud rundt omkring i verden

Der er stor forskel på, om du er fra USA eller Serbien, i forhold til hvordan den perfekte krop i beboernes øjne ser ud.

Dadbod eller six-pack? Der er stor forskel på, hvad folk foretrækker rundt omkring i verden.

Firmaet Superdrug har tidligere bedt designere rundt omkring i verden om at redigere et billede af en kvinde for at skabe synet på den perfekte kvindekrop i deres land. Et studie, de kaldte Perceptions of Perfections.

Nu er turen så kommet til mændene, og der er så at sige lige så stor forskel på kropsidealet, som der var ved kvinderne.

ANNONCE
Sådan ser den ideelle mandekrop ud rundt omkring i verden

Superdrug gav designerne dette brief:

"Photoshop, og retouchér denne mand, og gør ham mere attraktiv for beboerne i jeres land. Vi studerer tiltrækningskraft, og hvordan det tager sig forskelligt ud over hele verden. Mange designere er involveret i studiet - alle fra forskellige lande. Alle ændringer - inklusive hans form, farve osv. er op til dig. Du har frie hænder. Du må dog ikke dække hans krop til med tøj."

Selvfølgelig er der en dybere mening med det. Denice Hatton er direktør for ungdoms-velgørenhedsforeningen YMCA England og hjernen bag kampagnen Be Real, der skal gøre folk mere sikre på deres krop. Ifølge Unilad siger hun: 

"Superdrug's anden 'Peceptions of Perfection'-rapport sætter et længe-ventet lys på, hvilket pres mænd overalt i verden møder i forhold til deres kropsideal. Mænd lider ligesom kvinder og er meget usikre på deres krop, i og med at mange prøver at opnå en bestemt standard af attraktivhed, som både er uopnåelig og drevet af kulturelle opfattelser og kropsidealer i reklamer."

Se alt om rapporten her, og se endnu flere billeder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE