M!

Sådan ser en McDonald's-menu angiveligt ud når den har ligget hen i 10 år

Du får garanteret et mindre chok, når du ser, hvordan en angiveligt 10 år gammel McDonald's-menu tager sig ud. De fritter og den burger ville vi ikke røre ved!

Vi elsker allesammen vores Big Mac-menu med store fritter og lige så stor en cola til, når vi vælter stive og stegte hjem fra byturen natten til søndag.

Den skal dog helst være frisk fra baglokalet. Men af en eller anden grund har en gal Reddit-bruger valgt at vise verden, hvordan en angiveligt 10 år gammel og uberørt McDonald's-menu ser ud in real life.

Hvem der er så vanvittige at gemme en guddommelig McD-burger med fritter til vides ikke. Men underligt er det. Man skulle umiddelbart tro, at den gamle junk-menu var ædt op af uappetitlig mug, mider og maddiker, og derfor kun ville være reduceret til krummer, men der tager man fejl.

Se herunder, hvordan en 10 år gammel McDonald's-menu ser ud i 'levende live':   

Sådan ser en McDonald's-menu angiveligt ud når den har ligget hen i 10 år

Det er brugeren standbacknow, der i ramme alvor har gemt sin McDonald's-menu i 10 år for at vise, hvordan sådan en tager sig ud i 2016. Umiddelbart ser det ikke ud som om, at maden er 10 år gammel, som vedkommende ellers påstår.

Men måske har den været opbevaret i en tryk- og luftløs beholder af en art. Hvem ved? Men ulækker er den da helt sikkert.

Flere af brugerne på Reddit konstaterer da også, at det ikke er nogen ønskemenu i dens nuværende forfatning. Andre kan underligt nok leve med maden, som den er:

Sådan ser en McDonald's-menu angiveligt ud når den har ligget hen i 10 år

throwawaypoorperson:
"Jeg plejede at rengøre biler. De fritter ser gamle ud. Seks måneder gamle fritter er? øøhhmm.. Stadig spiselige."

Mon han har fundet og ædt pomfritter fra de biler, han har rengjort? Øøhh? Ja!

En anden bruger forsøger at gå videnskabeligt til værks i forklaringen på, hvorfor det kan være, at maden ser ud, som den gør.

brainiac2025:
"Hvad der aldrig bliver nævnt i denne sammenhæng er, at mad skal have fugt for at mugne og rådne. McDonald's steger fugten ud af det meste af deres mad, hvilket er årsagen til, at den er stenhård, når du varmer den op igen. Det er også derfor, den ser normal ud efter flere år."

Ja, men helt normalt ser maden på billedet nu ikke just ud. Men hvis vedkommende insisterer...

Bon appetit!

Del