Magasinet M!

Sådan ser indholdet i et uberørt Happy Meal angiveligt ud efter 6 år

Det var så den sidste gang, vi satte benene på McDonald's? i hvert fald i løbet af de næste par dage.

Du kender det. Du tager på ferie, men glemmer at smide resterne af den chili con carne ud, som du lavede dagen forinden. Da du to uger efter kommer hjem, bliver du mødt af en forfærdelig dunst i entréen. Hele køleskabet skal gøres rent, og du vil ønske, at du bare havde købt en frysepizza i sin tid.

Vores pointe er selvfølgelig, at mad, du ikke fryser ned, mugner og rådner meget hurtigt. Men åbenbart ikke alt mad.

For en kvinde fra Alaska hævder at have ladet en Happy Meal fra McDonald's stå uberørt hen i hele seks år for derefter at finde ud af, at indholdet så nogenlunde ud på samme måde, som da hun købte det.

På facebook postede kvinden et billede for at bevise sit eksperiment:

 

It's been 6 years since I bought this "Happy Meal" at McDonald's. It's been sitting at our office this whole time and...

Opslået af Jennifer Lovdahl på 3. februar 2016
ANNONCE
Sådan ser indholdet i et uberørt Happy Meal angiveligt ud efter 6 år
Sådan ser indholdet i et uberørt Happy Meal angiveligt ud efter 6 år

Men er det ikke svært at tro på, at selv McDonald's-mad aldrig mugner? Ifølge The Lad Bible er der dog også noget loddent ved historien. Selvom kvitteringen er dateret til 8. januar 2010, udkom film nummer 2 og 3 med Alvin and The Chipmunks i henholdsvis 2009 og 2011, hvilket ifølge sitet ikke hænger sammen med, at filmen bliver promoveret via den Happy Meal-boks, du kan se på billedet.

Undertegnede, der selv har arbejdet på flere forskellige McDonald's-restauranter i aaaaaalt for lang tid, ved dog, at det ofte hænder, at restauranterne - i hvert fald i Danmark - bruger gamle bokse, hvis man er løbet tør for de nuværende kampagne-bokse. Det kan måske forklare brugen af Alvin and the Chipmunks-boksen.

Hvad du så vil tro på, er helt op til dig, men for at undersøge sagen til bunds, bliver du nok selv nødt til at gemme et Happy Meal i seks år. Og det tvivler vi på, at du har lyst til.

ANNONCE
Del

Seneste nyt