Magasinet M!

Sådan ser man ud, når man forsøger at røve en kvindelig UFC-kæmper

Det var en #badfuckingidea.

I det hele taget er det en rigtig dårlig idé at røve folk, men det er nok endnu mere dumt, at forsøge at røve en UFC fighter ved at bruge en pistol - lavet af pap. 

UFC stjernen, Polyana Viana, ventede på en taxa i Rio De Janeiro, da en fyr kommer hen til hende og forlanger hendes mobiltelefon. Han påstod, at han havde et skydevåben, men det virkede ikke rigtig til at gå Viana på. 

Hun skubbede og sparkede fyren, lagde ham på jorden, så han ikke kunne komme væk, og så ventede hun på at politiet kom. Alt imens han lå der, råbte han efter politiet, og bad til, at han ikke ville få flere tæsk af UFC fighteren. 

Viana har sidenhen fortalt til MMA Junkie: "Da han så, at jeg havde set ham, så satte han sig ved siden af mig. Han spurgte mig, hvad klokken var, og det fortalte jeg ham, men da han ikke begyndte at gå kunne jeg se, at noget var galt. Og så sagde han, ´giv mig telefonen, og prøv ikke på noget, for jeg har våben´". Men, det virkede ikke til at skræmme Viana, for hun kunne tydeligt se, at den pistol som røveren påstod var et våben, ikke kunne være et våben. 

Viana fortæller også, at hun havde det helt fint i situationen, for efter hun havde givet ham nogle tæsk, så reagerede han ikke rigtig længere fysisk og bad egentlig bare om, at få lov til at gå. Hun fortæller også: "Han sagde til mig, at han jo bare spurgte om, hvad klokken var. Spurgte om klokken - min bare røv", slutter UFC fighteren af.  

Vi er helt sikre på at den stakkels røver bedte hende om at ringe til politiet, fordi han var hunderæd for at få flere tæsk. Og med god grund til bekymring. Vaiana har en 1-1 rekord i UFC, og hun er bestemt ikke en, du har lyst til at ligge dig ud med - specielt ikke som røver - #badfuckingidea.

Så, hvad kan vi lære af det? Hvis du skal røve nogen, så sørg lige for at det ikke er en UFC fighter. Endnu bedre, så lad være at røve nogen som helst. 

Vis dette opslag på Instagram

Seja você Por você Pra você ??

Et opslag delt af Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce