Magasinet M!

Sådan skal du IKKE score pigerne

Vi har spurgt otte dejlige piger, hvad der er det mest kiksede, fyre kan gøre, når de vil score demSådan skal du IKKE score pigerne
SOPHIE, 21 ÅR

"Det mest kiksede er, hvis man lige er startet med at se en fyr, og de så begynder at købe gaver til én. For eksempel hvis det er et smykke, og de så insisterer på, at man skal gå med det, fordi det betyder noget. Det er alt for tidligt at begynde på den slags, det er underligt og bare virkelig kikset."

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
10 SCOREREPLIKKER, DU IKKE SKAL FYRE AF, HVIS DU VIL HA' NOGET PÅ DEN DUMME

1. Hey smukke. Skal du med hjem og lege brandbil. Du hyler, jeg sprøjter.
2. Tror du på kærlighed ved første blik? Eller skal jeg gå forbi et par gange mere.
3. Jeg vil gerne spille et nummer for dig på guitar, men jeg mangler en G-streng. Må jeg få din?
4. Jeg er ikke Lars Larsen, men jeg kan godt få dig til at se på dyner alligevel.
5. Jeg håber, du er forsikret, for du har lavet en bule i mine bukser.
6. Gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen?
7. Det er dælme nogle stramme bukser, du har på. Hvor mange drinks skal der til for, at jeg kan komme i dem?
8. Skal vi dele en bolle eller bolle en del?
9. Har du et spejl i lommen? Jeg kan se mig selv i dine bukser.
10. Jeg er ved at skrive en telefonbog. Kan jeg ikke lige få dit nummer?

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
Sådan skal du IKKE score pigerne
CATHARINA, 21 ÅR

"Jeg har faktisk to ting. Det er rigtig kikset, hvis en fyr har inviteret én på date, men så kan han ikke finde ud af, hvor man skal mødes henne. Han lægger hele tiden op til, at det er mig, der skal bestemme stedet. Hvis han har inviteret mig ud, så skal han da også have et sted i tankerne. Det andet er, hvis de ikke forstår en afvisning. Hvis man står i byen og har sagt, at man ikke vil have ham med hjem - og han så klokken tre om natten sender utallige sms'er om, at han står uden for ens dør. Det er creepy."

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
TESSA, 28 ÅR

"Min nuværende kæreste scorede mig faktisk med snus og Arnbitter. Det var egentlig ret kikset, men det virkede jo fint, så selv om man gør noget kikset for at score, kan det godt blive positivt."

Sådan skal du IKKE score pigerne
KATARINA, 22 ÅR

"Der var fyr, der sendte mig denne besked på Tinder: Der var tre ting, der fik mig til at trykke ja til dig. Du svømmer som en hund, jeg synes, du er sød og jeg blev nysgerrig i forhold til, hvilken park du er i på dit billede. Det var lidt kikset."

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
MARI, 24 ÅR

"Der var en gut, som jeg troede skulle være min nye cool gay-ven. Vi havde det vældig sjovt sammen, men så viste det sig, at han ikke var gay, da han prøvede at score mig. Jeg afviste ham, og så begyndte han at skrive sms'er som: 'Jeg er bare en brik i dit spil' og 'Jeg føler mig som en bonde i dit skakspil'. Det var vældig, vældig kikset - og han sendte rigtig mange."

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
STINA, 24 ÅR

"Der er flere ting, som er rigtig slemme. Hvis de snakker til mine bryster, står jeg helt af. Dårlige scorebemærkninger er også et no-go. Der var engang en fyr, der sagde til mig, at der ikke var nogle stjerner tilbage på himlen, fordi de var i mine øjne. Det var virkelig kikset."

ANNONCE
Sådan skal du IKKE score pigerne
LYNG, 27 ÅR

"Der findes rigtig mange ting, som fyre skal lade være med, men noget af det værste er bemærkninger som 'Jeg har rigtig, rigtig tørre læber. Giver du et snav?'. Det er ikke en favorit. Den slags fungerer slet ikke hos mig.

Sådan skal du IKKE score pigerne
LOUISE, 26 ÅR

"Fyre har virkelig dårlige manerer nogle gange. Det er rigtig dårlig stil, hvis en fyr lige smækker én i røven og samtidig spørger om mit nummer. Det virker altså ikke."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE