Magasinet M!

Sådan skjuler du apps på din iPhone

Det er ikke alle apps, der tåler at se dagens lys. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du skjuler dem.

Sådan skjuler du apps på din iPhone

Har du Tinder installeret, mens du har en kæreste? Eller måske er du mere til Grindr? Eller også er du bare pinligt berørt over at være i level 25 i Pokémon GO? Ligegyldigt hvad du har af apps på din iPhone, så rager det ikke andre, og i en tid, hvor man har telefonen med alle vegne, skal det stadig være muligt at holde hemmeligheder hemmelige. Derfor har vi i samarbejde med MyTrendyPhone.dk, der er nordens største forhandler af tilbehør til mobiltelefoner, lavet en gennemgang til, hvordan du kan holde dine apps skjult.

"Det kræver, at man holder tungen lige i munden og er klar på at investere lidt tid og kræfter på at holde sine apps skjulte. Men så er det til gengæld en ganske sikker metode," fortæller Silvan Popovic, mobilekspert ved MyTrendyPhone.dk

Og så kan vi i øvrigt nævne, at det lykkes for et teknologisk handicappede medlem af redaktionen at gennemføre det, og hvis han kan, så kan du også.

Sådan gør du:

  1. Først skal du gøre dine apps redigérbare - altså sådan at ikonerne ryster, og du kan flytte rundt på dem.
  2. Så skal du lægge den app, du ønsker at skjule, ind i en gruppe. Har du ingen grupper, kan du oprette en ved at føre dens ikon over en anden, vilkårlig app, holde ikonet dér et kort stykke tid og slippe.
  3. Tag fat i ikonet igen (nu inde i gruppen), og træk det ud i højre side af skærmen. Der bliver nu oprettet en ny side i gruppen. Slip ikonet i centrum af denne side.
  4. Gør det én gang til, så der bliver oprettet en tredje side i gruppen. Du kan følge med i hvilken side, du er på, ved hjælp af de små hvide prikker i bunden af gruppesiden. Nu er der altså en tom side mellem de øvrige apps i gruppen og den, du vil skjule.
  5. Træk nu denne app ind i centrum af den tredje side, hold den der og lav et hurtigt tryk på hjemknappen. Vupti, så forsvinder appens ikon fra gruppen.

Du skal genstarte telefonen, for at appen igen bliver synlig og er klar til brug. Og så er der kun tilbage at sige: Rigtig god fornøjelse! 

Del

Seneste nyt