Magasinet M!

Sådan sletter du dig selv fra internettet med et enkelt tryk på en knap

Hvor mange forskellige konti har du oprettet gennem tiden? Konti til hjemmesider, der bliver ved med at sende dig junk ind i din indbakke. Ja, det kan virke uoverskueligt for mange, men nu har et par udviklere fundet en løsning på, hvordan du nemt kan slippe af med det. Én gang for alle.

Du hører om det hele tiden. Svindel, bedrag og identitetstyveri - alt sammen noget, der oftest bunder i internettets mange muligheder. Vores privatliv, lokationer og i den seneste tid også vores password er og bliver gjort tilgængelige for offentligheden.

Ja, stort set hvert eneste digitale træk, du laver, bliver optaget i op til 12 måneder. Nå ja, og så må vi ikke glemme alt det junk, du får ind i din mail-indbakke.

At slette dine spor fra det store internet kan virke uoverskueligt, da hver person i gennemsnit har noget nær en trillion indstillinger, passwords, abonnementer og linkede konti. Hvordan skal du overhovedet finde ud af, hvor mange du i bund og grund har?

Det har to svenske udviklere nu svaret på med en noget IKEA-agtig tilgang til tingene, skriver sitet Indy100.

Wille Dahlbo og Linus Unnebäck har lavet hjemmesiden Deseat.me, hvor det er muligt for dig at logge ind med en Google-konto og øjeblikkeligt se, hvilke apps og services du er forbundet til.

ANNONCE
Deseat.me - Sådan sletter du dig selv fra internettet med et enkelt tryk på en knap Deseat.me

Det geniale i det her er, at i stedet for at du skal til at gennemgå alle dine konti, så har hjemmesiden de direkte links til den relevante 'unsubscribe'-side for den enkelte service. Det er nemt, effektivt og ikke mindst gratis.

Desværre for dig, der stadig bruger Hotmail eller Yahoo, må vi skuffe dig. Hjemmesiden kan kun give dig et overblik over, hvilke konti du er forbundet til med din Google-konto.

Lignende services som Just Delete Me og Account Killer er allerede opfundet, men de er kun effektive, hvis du ved, hvilke konti du har. Deseat.me er genialt, og undertegnede har allerede været inde og fjerne sig fra flere obskure hjemmeside, der nok mest af alt hører til på The Dark Web.

ANNONCE
Del

Seneste nyt