Magasinet M!

Sådan slipper du bedst muligt væk fra et one night stand #2

Connery har svaret!

Sådan slipper du bedst muligt væk fra et one night stand #2
Læs første del af artiklen her

11)

Lad være med at poste om aftenen, natten og/eller morgenen på Facebook eller andre sociale medier! Det kan godt være, at du har lyst til at prale, men så gør det face to face med drengene. Hun vil med garanti stalke dig på nettet i løbet af dagen, og så er det ikke så fedt at opdage et opslag, hvor der står ’jeg fik sgu dyppet pomfritten i går! #allshaved #deepthroat #akwardsunday’.

12)
Hvis du tilbringer mere end 12 minutter på toilettet, så bliver det akavet. Ligegyldig hvad du laver.

13)
Med mindre du har tænkt dig at se mere til pigen i fremtiden, skal du for alt i verden undgå ’farvelkysset’. Det kan ofte give falske forhåbninger, og man kan blive tvivl om, hvorvidt den anden part blot vil være venner eller har lyst til mere. Du bør derfor bestræbe dig på blot at tage afsked med et knus – eller et vink hvis du er kølig!

14)
Hvis ingen af disse tricks ovenover virker, så tænd for fjernsynet og fjern i det mindste det akavede stilhed til en omgang morgen-ramasjang. Hvis du skifter over på Top Model på TV3, kan du helt sikkert også liste dig ud uden at blive opdaget.

15)
Insister på at du ikke vil følges ud! På den måde er du sikker på at undgå den akavede farvelscene, og undgår den samme problematik som i 13).
ANNONCE
Sådan slipper du bedst muligt væk fra et one night stand #2
16)
Lad være med at skrive til dine venner og bekendte, MENS du stadig ligger i sengen – Hun lægger mærke til det, uden tvivl.

17)
Hvis natten ikke var den mest succesfulde af slagsen og du ikke rigtig formåede at bringe dit A-game, kan du altid starte med at sige ’jeg kan ikke rigtig huske, hvad der skete’. Denne lille sætning redder din røv.

18)
Find altid på en undskyldning for, hvorfor du er nødt til at smutte – men den skal være gennemtænkt, da de mest oplagte undskyldninger ofte er nemme at afsløre.

19)
Hvis du ikke er helt tilfreds med, hvorfor aftenen endte i en fremmed piges seng, så undgå at udveksle numre. På den måde er det hele ovre det øjeblik, hvor du går ud af døren.

20)
Sidst men ikke mindst så husk på - det er ikke akavet, med mindre du gør det akavet!
 
Nu er du klar til at drage ud på nattelivet med sprutten som din guide til one hell of a night!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE