Magasinet M!

Sådan tænder du hende, NU!

Får du nogle gang lyst til at råbe meget højt: ”Arggghhhhhhhhhhhhhh, lad os nu bare knalde for h******”? Her er lidt hjælp

Åh, de kvinder, de kvinder. Ja, hvis du er eller har været i et længerevarende parforhold så har du måske allerede oplevet, at hun nogle gange kan være svær at tænde. Hun aser og maser rundt i sengen, på den rigtig ufede måde. Så er der for varmt, så er der for koldt, så er hovedpuden for høj, så skal du lige røre lidt mere til venstre.
 
Får du nogle gang lyst til at råbe meget højt: ”Arggghhhhhhhhhhhhhh, lad os nu bare knalde for h******?”, så velkommen i klubben af danske mænd.
 
Og ja, jeg er hamrende generaliserende og ja, der vil sidde kvinder, der læser denne artikel, som tænker: ”Jamen, hjemme ved mig er det lige omvendt”, og det er helt ok. Brug det du kan bruge, måske virker det også på mænd ;-)
 
Ofte fortæller kvinder mig, at de har hamrende svært ved at få koblet af. Dvs. tankerne okser af sted inde i hovedet, og det er svært at slappe af og koble hovedet af efter en lang dag. Det er bl.a. en af de store grunde til, at vi kvinder har brug for mellem 20-40 minutters forspil før vi reelt set er klar til at sexe.

ANNONCE

Men der ER nogle ting, der kan trigge hende. Der ER nogle knapper du kan trykke på. Og her får du 5 af dem.
 
 
1)      Sørg for, at der er varme på i soveværelset! Kulde er lyst”killer” numero uno, for mange kvinder. De bliver distraheret af kulden og ”ryger” ud af liderligheden.
 
2)      Kys hende! Længe! Dybt! Lidenskabeligt! Forsigtigt!
 
3)      Kys hende i nakken – 50 små lette kys hele vejen over nakken, mens du hvisker hvor lækker hun er, og hvor meget du har lyst til hende.

4)      Rør alle andre stedet end de oplagte aka mis og babs!
 
5)      Når du nu ikke må rører der, hvor du allerhelst vil røre, så rør tæt på – inderlår, balder, alt det, der ligger inden for nær rækkevidde!

 

ANNONCE
Sådan tænder du hende, NU!

God fornøjelse!
 
Kh,
Maj Wismann, sexolog og parterapeut
 
Gå til sexolog Maj Wismann og få gratis online kursus til bedre sex og mere lyst

Del

Seneste nyt