Magasinet M!

Sådan taler du med piger

De råd du aldrig fik da du var drengSådan taler du med piger

Mine ”sådan scorer du en pige” kundskaber var ikke ligefrem imponerende i folkeskolen. Jeg gik i en lille skole, og havde ikke store søskende der kunne komme med gode råd.

Jeg kan huske jeg forsøgte at hente inspiration i en bog, vi havde i skolens bibliotek, der hed ” Dig og din diller – fra ende til anden”. Det var ikke meget bogen hjalp. Desuden kunne jeg kun læse i den i smug, da den jo ellers skulle registreres på mit lånekort – det kunne jeg ikke lige overskue.

Derfor tog jeg selvfølgelig sagen i egen hånd, og forsøgte bla. nedenstående – om jeg havde succes, kan du jo selv prøve at gætte.

Den våde fodbold

Der var en pige jeg synes var rigtig sød, som ung dreng i puberteten synes pigerne, at mange af vi drenge var umodne – så dialog var ikke rigtig vejen frem. Kontakt skulle jeg jo have, derfor tog jeg fodbolden/svampen (alle læder lapper var slidt af)  med ned i kælderen hvor drengene havde deres toilet. Jeg lagde fodbolden i ”pisrenden” og tissede på den så længe som muligt – derefter tog jeg den med op og kastede den på pigen.

Aktionen havde ikke helt den effekt jeg regnede med, ved ikke helt, hvordan jeg kunne have håbet på en positivt udfald – det endte i hvert fald med´, at pigen smækkede mig en kæææmpe lussing.

I begyndelsen lavede jeg selvfølgelig den ”stærke dreng” og grinede bare, men pludselig blev smerterne fra hendes slag så store at jeg begyndte at græde. Det var vidst her jeg opgav denne pige. Note til mig selv: "ikke tis på en fodbold og kast den efter pigerne, hvis du vil imponere dem."

At finde råd og vejledning er blevet noget nemmere efter at internettet er blevet tilgængeligt. På min skole havde vi en computer med en 56K moden, og vi måtte bruge den en gang om ugen. Hvis Youtube var tilgængelig dengang, burde jeg nok have lavet nogle indslag med, hvad man ikke skal gøre – da det var det eneste jeg fandt ud af dengang.

Heldigvis findes der børn, der er klogere end jeg var dengang. Alec Greven har skrevet bogen ”How to Talk to Girls” – hvor han giver præcis de råd, jeg manglede da jeg var dreng.

ANNONCE
Alec Greven - How to Talk to Girls
Del

Seneste nyt

Annonce