Magasinet M!

Sådan vil hun ha' oralsex

Slikke fisse. Spise pink taco. Oralsex er en svær disciplin, uanset hvad vi kalder det. Men heldigvis kan Womans læsere hjælpe med et par råd.Sådan vil hun ha' oralsex

87 % af pigerne kan lide at modtage oralsex

"Ja, hvis han er god til det og ikke bare slasker sin tunge ud over det hele. Han skal være tålmodig og kunne skifte tempo og - vigtigst af alt - ikke forvente, jeg kommer efter ét minut. Not happening, dude! Og så må han gerne huske at bruge sin tunge andre steder end direkte på klitoris hele tiden."

"Jeg ved ikke, hvad det er, men man bliver bare så liderlig af det!"

"Det er skønt, når en mand synes, man smager dejligt og endnu mere frækt, når han har det dér blik i øjnene, der siger, at han bare MÅ smage og ikke kan vente."

"Hvis fyren er god til det, er det som at komme i den syvende himmel."

"Det er godt, men jeg vil til enhver tid hellere have en pik oppe i mig end hans tunge."

"Det bliver for personligt.. Jeg kan godt lide at give, men ikke at få."

"Det er for intimt. Jeg er bange for, det lugter anderledes, end han måske er vant til. Jeg gør det kun med én, jeg har været sammen med længe. Desuden føles det ofte som spild af tid, fordi jeg har svært ved at komme og ikke vil have, at de bliver irriterede eller trætte i tungen."

"Selvfølgelig kan vi lide det! Mandens opmærksomhed er 100 % rettet mod min tilfredsstillelse, så er der andet at gøre end at læne sig tilbage og nyde det? Derudover er det bare en virkelig lækker måde at blive tilfredsstillet på, uhmmm."

 

ANNONCE
Sådan vil hun ha' oralsex

80 % af pigerne mener, at en fyr også skal bruge fingre, når han slikker

"Gerne en finger omkring anus - eller lige indenfor, når jeg er virkelig ophidset. Men helst ikke i skeden; det er forstyrrende for mig."

"Flere stimuleringer på én gang = bedre mulighed for orgasme. Men nogle af jer mænd er ikke super elegante til multi-tasking, så når I tager fingre i brug, kommer I til at glemme tungen, så den bare ligger som en død fisk på min klit. Det er ikke så lækkert."

"Han SKAL ikke nødvendigvis gøre det. MEN det gør det bare 100 % bedre."

"Jeg synes, det kan være enormt lækkert at få lidt finger, mens han slikker mig. Det behøver ikke være hele tiden - bare lidt af og til."

"Det føles skønt, når han både stimulerer klitoris og G-punktet."

"Slik og finger samtidig er det bedste, der findes! Det kan få mig til at komme på under et minut."

"Start med at slikke, og når jeg er blevet våd nok, glider en finger op. Og så to... Og så tre... Og til sidst vil jeg tigge og bede ham om at tage pikken op i mig."

 

ANNONCE
Sådan vil hun ha' oralsex

29 % af pigerne kommer hver gang, de modtager oralsex

"Hvis en fyr skal få mig til at komme på under 30 sekunder, skal han suge på min klit. UDEN TÆNDER. Du kan evt. øve dig ved at sætte læberne på overfladen af din hånd, og sug så huden ind i munden. Så kan du også mærke, om du kommer til at bruge dine tænder. Der skal kun suges blidt og i små 'tryk/ryk'."

"Nej, for nogle gange er mænd så dumme, at de bare stopper midt i det hele. Og det er akavet og krævende at sige, at de skal blive ved. De burde selv kunne fornemme, at det ligesom hører til at få orgasme."

"Ja, hvis fyren gør et ordentligt stykke (for)arbejde. Det vigtigste er, at fyren selv tager initiativ til at give, og at han giver udtryk for, at han kan lide det. At man bare skal lægge sig ned og tage imod og nyde. Han skal vise, at der er god tid, og at det ikke bare skal overstås... Så er det næsten ligemeget, hvilken teknik han bruger."

"Der skal helst være mørkt i lokalet, så jeg ikke kan se fyrens ansigtsudtryk, og derved skal bekymre mig om, hvorvidt han synes om det eller ej. Hvis jeg først gør det, kan jeg ikke få orgasme."

"Jeg kan ikke engang blive våd ved tanken om at modtage oralsex."

Bliv også klogere på, hvad kvinder tænker om sex, synes om sex og onanerer med.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE