Magasinet M!

Sådan vil kvinder have det

Hvad vil kvinder egentlig have? Det er et af livets allerstørste spørgsmål. Og selv om den absolutte sandhed nok aldrig kommer frem, så kommer vi den meget nærmere her. Vi har nemlig spurgt 2.000 Woman-læsere. Her er deres svar!Sådan vil kvinder have det

Hvad vil du helst have af mænd i jule- eller fødselsdaggave?
Undertøj: 5 %
Smykker: 25 %
En rejse eller oplevelse: 63 %
Noget helt fjerde: 7 %

 "De bedste gaver er de kreative og personlige. Sidste jul gav min kæreste mig blandt andet et Hello Kitty-USB-stik (jeg er fan) fyldt med mine yndlingsserier. Det er den sødeste julegave, jeg nogensinde har fået."

"Jeg elsker gaver, men særligt oplevelser eller rejser. Der kan man rigtig være intime og nyde hinanden."

Hvad vil du helst lave på en date?
Cafe/bar/restaurant: 43 %
Biografen: 5 %
Noget actionpræget: 22 %
Middag derhjemme: 20 %
Andet: 10 %

"Dinner and a movie! Jeg elsker film, popcorn, cola og bland-selv-slik. Ellers ville middag på en fin restaurant og hjem til en film og hygge heller ikke være værst."

"Cafe eller bar. Det er lidt mere uformelt, og man kan drikke et glas vin for at fjerne den anspændthed, der tit er. Det er bare mere afslappende. Hvis man for eksempel tager hjem til én, er det også lidt sværere at stikke af, hvis det er kedeligt."

Hvis du kun må vælge én ting, hvad er så vigtigst for dig hos en mand?
Udseendet: 4 %
Arbejdet/Karrieren: 1 %
Personligheden: 93 %
Noget fjerde: 2 %

"Personligheden er noget af det vigtigste. Jeg kan simpelthen ikke holde ud, hvis han er en tør kiks. Men kroppen har også meget at sige. Jeg har det med at gå efter høje, trænede fyre, så jeg ved, at de kan tage fat og løfte mig op."

Vil du helst have?
En bad boy: 2 %
Svigermors drøm: 12 %
En kombination: 86 %

"Ingen af delene. Jeg vil helst have en nørd, men jeg tror faktisk, at min mor foretrækker en bad boy."

"Mænd skal være mænd! Som oftest er svigermors drøm alt, alt for sød. Dog gider jeg personligt heller ikke en bad boy, da de altid vil have en eller anden facade oppe. Nej, jeg vil have en  kombination. Måske 55 procent slem og 45 procent god?"

ANNONCE
Sådan vil kvinder have det

Hvad er vigtigst?
At en mand er rig: 2 %
At han er sød: 98 %

"Kernen af det hele hos en fyr er ikke pengene, men at han er sød, omsorgsfuld og fornuftig. Penge er en bonus, men hvis kærligheden er der, kunne jeg bo i en papkasse med ham. Meeen det kommer ikke til at ske, for så skulle jeg nok arbejde hårdt for pengene. Jeg er desværre lidt af et luksusdyr."

Hvilket karaktertræk tiltaler dig mest?
Han er god ved andre: 33 %
Han er sjov: 33 %
Han er ambitiøs: 12 %
Han går op i sit udseende: 2 %
Han er intelligent: 15 %
Noget sjette: 5 %

"At han er ambitiøs i den forstnad, at han har nogle ting, som han er passioneret omkring (sport undtaget). Men ellers er jeg ligeglad med, om det er rollespil, madlavning eller skak, så længe han kan fordybe sig."

"Han skal være sjov. Det er sindssygt vigtigt, at man kan grine sammen. Humor afspejler sig også i mange andre karaktertræk, så han er som regel også empatisk, hvis han er sjov."

Hvordan skal han kontakte dig i baren?
Købe en drink: 7 %
Øjenkontakt og et sødt smil: 68 %
En sjov scorebemærkning: 11 %
Lige på og hårdt: 7 %
Invitere dig ud at danse: 7 %

"Jeg er en pige, der gerne vil fremstå selvstændig og købe mine egne drinks, så det skal han ikke gøre. Hvis en fyr skal score mig på en bar, skal han sende forførende øjne og smil. Jeg kan godt lide idéen i at jagte hinanden med blikke og hentydninger, hvor vi begge virker lidt hard to get - men ikke så meget, at man mister modet selvfølgelig."

Hvad vil du helst med en kæreste lørdag aften?
Hjemmehygge: 44 %
Ud at spise: 16 %
På bar med jeres fælles venner: 20 %
En oplevelse: 15 %
Spændes fast som en søstjerne på et kors, mens han råber tyske gloser efter mig: 2 %
Noget sjette: 3 %

"En perfekt lørdag aften er med ens fælles venner derhjemme eller på bar. For mig betyder det meget at være social, så man ikke hænger for meget på hinanden. Frihed og lidt løse tøjler er nøglen til et godt forhold. Men jeg må da også tilstå, at en letpåklædt aften under dynerne med film og snacks kan være rart af og til."

ANNONCE
Sådan vil kvinder have det

Skal en mand være...
Ældre end dig: 95 %
Yngre end dig: 5 %

 "'Ej, men bare fordi jeg er 18, betyder det jo ikke, jeg er umoden.' Jo, det gør! Jeg gider ikke lege mor og skulle tørre dig bag ørerne. Barnerøve er no go!"

Hvis en mand køber tøj til dig, hvad skal det så være?
Sko: 8 %
Kjole: 10 %
Undertøj: 32 %
Det er lige meget, bare det passer: 50 %

"Husk byttemærke, hvis nu det er den forkerte størrelse. Men et par stiletter og et frækt sæt undertøj kommer man langt med. Vi bliver jo nødt til at prøve det på samtidig, ikke?"

Hvad vil du helst have i baren?
En øl: 22 %
En drink: 44 %
En stærk cocktail: 3 %
En feminin cocktail: 25 %
Fem shots: 6 %

"White Russian. Mmmmhhhh! Så det må være en god cocktail."

"Fem shots. Det er lidt sjovt og anderledes, hvis en mand køber det til dig. Det er sådan en lille gimmick, hvor man drikker dem sammen eller ser, hvem der er hurtigst. Og så bliver man jo hurtigt fuld."

Skal en mand eje et jakkesæt?
Ja: 83 %
Nej: 17 %

"Abso-fucking-lutely!"

"Ja, det skal han. Det er vigtigt, hvis man skal ud, at han kan se lidt præsentabel ud. Det behøver ikke være med slips eller butterfly og vest, men jakkesættet skal han have."

ANNONCE
Sådan vil kvinder have det

Vil du helst have...
En veludrustet mand: 25 %
En gennemsnitligt udrustet mand: 74 %
En mand med en lille penis: 1 %

"Hvis jeg må vælge mellem en gennemsnitligt udrustet mand, der har et godt kendskab til den kvindelige anatomi, og en veludrustet mand, der ikke synes, han behøver det, fordi han har en stor pik, så vil jeg altid foretrække den gennemsnitligt udrustede."

"De to nederste svarmuligheder er slet ikke en option."

Hvordan skal en mand være i sengen?
Vild og voldsom: 6 %
Blid og følsom: 3 %
Lidt af begge dele: 91 %

"Begge dele. Det vigtigste er faktisk, at der er variation."

Hvis en mand skal klæde sig ud til lidt rollespil, hvad skal han så tage på?
En politiuniform: 29 %
En brandmandsdragt: 11 %
Et superheltekostume: 2 %
Håndværkertøj: 14 %
En voksenble: 1 %
Mænd skal ikke klæde sig ud: 43 %

"Jeg har selv en beskidt håndværker, der kommer hjem hver dag, så er det ikke mig, der skal lave rollespil eller klæde mig ud? Mandestrip og så videre er ikke lige mig, så den tjans tager jeg gerne."

"Superheltekostume. Uden tvivl!"

Hvad er værst?
Han klør sig i skridtet: 15 %
Han bruger en halv time på toilettet: 7 %
Han piller næse: 23 %
Han klipper negle ved bordet: 29 %
Han smasker: 21 %
At han ikke gør nogen af de ovenstående ting: 5 %

"At han klipper negle ved bordet. Ewww!"

"Ja, det er ulækkert. Ja, det burde de ikke gøre. Men hvis han ikke gjorde nogle af tingene, ville jeg nok synes, at han var lidt for fin til mig i hvert fald. Dog bliver jeg jævnt irriteret over folk, der smasker. Så luk dog munden!"

ANNONCE
Sådan vil kvinder have det

Må en mand godt spille computer en hel aften?
Ja: 71 %
Nej: 29 %

"Hell yeah! Det er jo en total friaften for mig og eventuelt veninderne. Ren selvforkælelse. Man ved jo, hvor man kan finde ham, og han forstyrrer ikke midt i din Desperate Housewives-marathon. Kvinder, lad jeres mænd være mænd. De vil elske jer for det."

"Ja! Og hele natten med. Jeg elsker at ligge og se tv-serier på en iPad eller læse en bog, mens min kæreste sidder ved siden af og spiller Playstation. Det er noget af det mest afslappende."

Hvad skal en mand drikke i baren?
Flaskeøl: 25 %
Fadøl: 57 %
Whisky: 7 %
Vin: 3 %
Champagne: 1 %
En fancy cocktail: 1 %
En standard drink a la gin & tonic: 6 %

"Flaskeøl. Det er uprætentiøst og maskulint."

"Whisky. Uden is."

"Han må drikke alt. Der er en charme ved det hele, og det gør ikke noget, at en mand er i kontakt med sin feminine side. Det er kun fedt, hvis han gider prøve lidt ekstra, så vi kan gå ud og drikke cocktails sammen."

Hvad vil I egentlig helst have?
Chokolade: 29 %
Blomster: 71 %

"Blomster, blomster, blomster! Ja, de dør i morgen eller holder i hvert fald maksimalt en uge, men de er sååå smukke. Chokolade er noget, jeg spiser i smug, ha-ha."

"Blomster. Jeg elsker blomster. Men det er en god ide, hvis han lige spørger sig frem i butikken. Ti røde roser virker for eksempel lidt for uopfindsomt - og anmassende hvis det er første date. Så er det bedre, hvis han for eksempel har lagt mærke til farverne i min stue derhjemme og køber efter det."

Hvilken fritidsaktivitet foretrækker du din mand dyrker?
Et musikinstrument: 14 %
En sportsgren: 55 %
Fitness: 23 %
Rollespil: 0 %
Computerspil: 2 %
Biler: 6 %

"Biler og gerne de hurtige af slagsen. Dog er betingelsen, at jeg skal have lov til at prøve dem. Jeg har benzin i blodet og har altid elsket biler, så det kunne jo være en fælles hobby. Fitness er også en god ting, så han holder sig i form." 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt