Magasinet M!

Sabina er Ugens Instababe: Jeg har levet stort set i en rygsæk og på en strand i 3 år

Byd velkommen til ugens Instababe!

Ugens Instababe er landet midt på ugen som altid og er klar til at løfte humøret på en lidt kedelig arbejdsdag!

Navn: Sabina Enevoldsen

Alder: 34 år

Beskæftigelse: Arbejder som indkøber

Civilstatus: I et forhold

Bopæl: Har de sidste par år været bosat i Randers. Inden da var jeg udenlands dansker i 3 år, og boede i blandt andet Thailand, Australien og New Zealand. 

Særlige kendetegn: Særlige kendetegn må helt klart være at jeg altid er ude at rejse.

Instagramsabina_enevoldsen

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det føler jeg mig sørme da virkelig smigret over. Meget. Jeg er sikker på, at der har været rigtig stor konkurrence med en masse rigtig flotte piger.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er lidt af en drengepige. Har altid haft flest drengevenner og har det nok egentlig stadig.

Hvor går din næste rejse hen?

New Zealand og Australien. Min kæreste er fra New Zealand, så der håber vi på, at vi kan rejse ned til December i en måneds tid. Det er i hvert fald den næste planlagte tur. Forhåbentlig kan vi også komme afsted til sommer...

ANNONCE
Sabina er Ugens Instababe: Jeg har levet stort set i en rygsæk og på en strand i 3 år

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved, er dyr. Stort set alle slags. De er så ligetil og er så taknemmelige og sårbare. Jeg har selv 2 labrador-hunde, som er mine børn for mig. Mit ultimative drømmejob er at åbne et slags dyrereservat i fx Australien og tage mig af efterladte dyr. Det skærer mig dybt i hjertet, når folk ikke behandler dyr ordentligt eller fx i den store bushfire sidste år i Australien, hvor millioner af dyr gik til og mistede deres naturlige habitater. Der ville jeg sådan ønske jeg kunne hjælpe og gøre en forskel.

Det værste jeg ved, er folk man ikke kan stole på. Folk der taler bag ryggen på dig og som lader som om de er din ven. Den slags negativ energi gider jeg ikke have omkring mig. Det er livet simpelthen for kort til.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Jeg har 2 absolut yndlings, som jeg nok har set på repeat 5-6 gange. Vampire Diaries og Greys Anatomy. Jeg kan godt lidt serier, hvor jeg kan forsvinde væk i dem og lade som om jeg er i en anden verden. Det kan jeg med disse. Jeg forelsker mig fuldstændigt i hovedpersonerne deri. Haha, det er super nørdet, men vi har vel alle vores særheder :)

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

En perfekt date for mig ville være noget aktivt udendørs. Måske endda på vandet, hvis det var sommer. På stranden, på en båd eller et padelboard. Det kunne også bare være en lang gåtur med en god kop kaffe. Jeg elsker naturen og jeg elsker at være udendørs, så en fyr skal helst gerne kunne lide det samme.

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Pyha. Den er svær. Det ved jeg ærlig talt ikke. Der har sikkert været mange, men ikke nogen jeg har taget med mig videre.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

En mand er sexet, når han er målrettet og ambitiøs. Det kan både være personligt om at gå op i sig udseende og ens fysik. Det kan bestemt også være på jobbet. Derudover så er der ingenting så sexet som en fyr, der kan behandle sin kæreste ordentligt. Hermed ikke sagt at han skal være tøffelhelt, for det er super ucharmerende synes jeg. Han skal have egne meninger og stå op for sig selv. Men der skal gerne være et slags ‘beskytter-gen’ i ham. Sætninger som ‘Har du fået nok at spise i dag’ eller ‘Kør pænt’ - sådan noget som tyder på at han lægger mærke til dig. ...Og så en god sixpack selvfølgelig ;)

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Min vigtigste lektie har nok været, at man ikke må slappe for meget af i er forhold. Det er vigtigt man ikke bliver en slags couch potato med hinanden, men man forbliver aktiv og sørger for at pleje sig selv. At stadig have et liv med veninder ved siden af - og ikke mindst give plads til hinanden og ikke have jalousi indblandet.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg har nogle mindeværdige der kunne nævnes. Men hvis jeg skal nævne en enkelt, så bliver det nok på en strand på Phi Phi. Så siger jeg ikke mere ;)

ANNONCE
Sabina er Ugens Instababe: Jeg har levet stort set i en rygsæk og på en strand i 3 år

Hvad er du allermest stolt af?

Min stædighed og udholdenhed. Det lyder måske ikke som specielt positive ord, men de har bragt mig de vildeste eventyr. Jeg rejste ud i verden på en one-way ticket i 2016 med meget få penge på kontoen. De fleste sagde til mig, at det ikke var realistisk at rejse og leve uden en stor opsparing. Andre sagde jeg var for gammel til den slags eventyr. Men det mente jeg ikke. Og jeg har levet stort set i en rygsæk og på en strand i 3 år. Og det ville jeg aldrig havde klaret uden min udholdenhed, for det var bestemt ikke altid lige nemt eller sjovt. Især ikke de dage hvor jeg ikke havde råd til mad. Men sikke er eventyr jeg havde mig.

Hvornår er en mand sjovest?

Haha, når han forstår min underlige form for humor og kan få mig til at grine. Med en god gang selvironi også.

Hvad er du god til?

Danse. Det er længe siden, men jeg har gået til standard-dans i 12 år. Jeg startede, da jeg var helt lille og endte med at gå til konkurrence-dans. Desværre voksede jeg fra min dansepartner og vi stoppede. Han var den eneste jeg ville danse med. Det ærgrer jeg mig stadig over den dag idag, da jeg absolut elsker at danse!

ANNONCE

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Desværre ret meget hjemme på sofaen i disse Corona-tider. Inden da, gerne på en bar eller restaurant med enten min kæreste eller gode veninder. Og hvis det går rigtig gode - på dansegulvet med en god drink i den ene hånd.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

.. fået meldt mig ind i Mile High-klubben.

Og jeg har om nogen fløjet lange og mange turer. Haha, min kæreste og jeg har faktisk snakket om det flere gange, men det er desværre aldrig blevet til noget. Måske næste gang...

Fortæl om din vådeste bytur

Puha. Dem har der godt nok været mange af. Jeg har boet i Thailand på en lille party-ø i en periode. Her arbejdede jeg på en båd og på en bar. Jeg har altid haft en svaghed for Sambuca-shots og de slår mig fuldstændig omkuld. Så der har været rigtig mange der. Og så engang hos en af mine gode veninder, da jeg troede jeg kunne drikke hendes kæreste under i shots. Det eneste desværre med mig på toilettet en halv aften, halvt badet i mit eget opkast. Mine veninder måtte give mig et bad og ringe til mine svigerforældre for at de kunne hente mig. Jeg husker selv intet. Heldigvis :)

ANNONCE
Del

Seneste nyt