Magasinet M!

Sabina: Hjælp min kæreste til orgasme

Sabina giver gode råd, så din kæreste kan få flere orgasmerSabina: Hjælp min kæreste til orgasme
Kære Sabina

Håber du kan hjælpe mig/os.

Vi er et ungt par, der begge nyder sex i høj grad. I starten af vores forhold kunne jeg godt få min kæreste til at komme (kvinde). Men som tiden er gået har jeg sværere og sværere ved det. Det er ikke, fordi jeg kommer tidligt.

Jeg kan også sagtens få hende til at komme ved oral sex. Vi prøver og med meget langt forspil, følsom sex, rå sex. Det går os begge meget på, da min partner savner en orgasme, og jeg gerne vil give hende en. Vi har læst nogen af dine andre besvarelser, vi har tænkt over det med pres, men vi føler ikke, at vi ligger noget specielt pres på hinanden.

Mange hilsner fra De Undrende!

Hej med jer!

Er det orgasme ved penetration I efterlyser?  Det er faktisk en meget lille procent af alle kvinder som alene får orgasme ved samleje, dvs. der skal fingre, tunger eller anden hjælp til, uden at det er "unormalt". Du skriver, at du sagtens kan give hende orale orgasmer - hvad med at dyrke det lidt mere? Varm hende op på den måde og dyrk derefter sex med samleje. 
Kvinder kan jo heldigvis få flere orgasmer efter hinanden med den ekstra tilføjelse at orgasmerne bliver kraftigere efterhånden!  Bliv ved med at eksperimentere og lad være med at se det som noget negativt, at der skal mere end penis til for at få din kæreste at komme.  Det gør bare det hele mere nuanceret i mine øjne og åbner for flere muligheder. Har I prøvet en lille klitoris-vibrator? Det er et godt supplement til "the real thing".

Varm hilsen Sabina
Lust.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt