Magasinet M!

Sabrina Ziyada - fitnessbabe og blogger

En kort snak om karrieren og hendes nyeste fitness-video

I denne uge har vi taget en snak med fitness-model og blogger Sabrina Ziyada, som for nyligt er hjemvendt til Danmark efter en række jobs i udlandet. 

Sabrina er uddannet personlig træner i England og hvor træning og kost er en meget stor del af hendes dagligdag. Til daglig arbejder Sabrina som model og skuespiller og er netop hjemvendt fra London, hvor hun har boet de sidste 6 år med en karriere med fuld fart på.

Senest har hun medvirket i en world wide kampagne for Loreal og make-up mærket Frontcover. På skuespillerdelen har hun blandt andet spillet sammen med Chris Hemsworth i den amerikanske film, Rush. 

I Danmark er fokusområdet fortsat indenfor model- og filmbranchen, men også hendes blog som du kan følge på Sabrinaziyada.dk.

ANNONCE
Foto: Christian Grüner | Edit: Philip Berg - Sabrina Ziyada - fitnessbabe og blogger Foto: Christian Grüner | Edit: Philip Berg

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Jeg er en kvinde, som følger mine drømme og vil nok betegne mig selv som en anti-jantelovstype. Det er vigtigt, at man ikke går og gemmer sig, men i stedet være stolt over de bedrifter, man har opnået. Man skal prøve at leve i nuet og nyde hvert øjeblik. Jeg er fokuseret på at være glad og til tider ret fjollet, og man når jo bare længere i livet ved at smile!

ANNONCE

Hvordan kan en mand imponere dig og hvad skal der til at for at score dig?

Hvis I gerne vil vide, hvordan man score en pige som mig, så er hop ind på min blog og kig på mit dating advice.  Der står super mange gode tips til mænd, hvor jeg har lavet en serie på 5 kapitler, som hedder ”How to get a Sexy girl on a date”. Skal jeg nævne noget af det vigtigste, så er det selvtillid, for jeg elsker en mand med selvtillid -  alt andet tænder mig af. Udseendemæssigt går jeg efter mænd, som er meget maskuline at se på: høje, brede, frække og igen med masser af selvværd. Han skal forstå at have en god stil -  som f.eks. at invitere på en date, hvor man kan mærke, at han er en gentleman.  

ANNONCE
Sabrina Ziyada - Effektiv træning
Foto: Flemming Skov Pedersen - Sabrina Ziyada - fitnessbabe og blogger Foto: Flemming Skov Pedersen

Hvad fik dig til at lave en fitness-film med dig selv i hovedrollen? (se videoen ovenfor)
Jeg kom i kontakt med Peter Steenberg i gennem en fælles bekendt i fitnessbranchen. Vi mødtes og fandt hurtig en god fortælling ud fra de ønsker, som jeg havde i tankerne med videoen. Peter, som er filmproducer, havde en god og kreativ indgangsvinkel til tingene og fik mig til at slappe af og fokusere på det område, jeg er god til. Så lod jeg det være op til ham om alt det tekniske!

Jeg var meget sikker på, at han kunne lave den video, jeg ønskede, da han har erfaring indenfor mange områder såsom kortfilm, reklamer, events og sommeren 2016, hvor han udkommer med sin første spillefilm, LISA.

Tak for dine svar, vi ønsker jer begge held og lykke med projekterne i fremtiden - nu er det vist også tid til at se fitness-videoen!

ANNONCE
Medvirkende:

ModelSabrina Ziyada - Kig forbi hendes blog på: SabrinaZiyada.dk

VideoPeter Steenberg

Fotografer: Flemming Skov PedersenChristian Grüner

Del

Seneste nyt