Magasinet M!

Sæson 2 af Mindhunter fokuserer på Charles Manson

Vi er klar!

Seriemordere og doku-dramaer er for alvor populære i disse tider - med alt fra Making a Murderer til Mindhunter, hvoraf den sidstnævnte snart trænger til at få sendt en ny sæson ud!

Vi ved endnu ikke helt, hvornår vi kan forvente at se den dynamiske duo i Mindhunter, som drager ud og lægger byggestenene på et projekt, der senere skabte studiet i seriemordernes psyke.

Det vi ved er, at det forventes, at serien går i gang med optagelserne til anden sæson i 2018 og at serien rammer Netflix til 2019.

Ventetiden er næsten det hele værd, når man nu kan bekræfte, at den kommende sæson fokuserer på en af de mest berømte seriemordere.

Nemlig Charles Manson.

Manson var ansvarlig for 9 mord sammen med sine kultgruppe 'Manson Family' - han blev heldigvis fanget og døde i fængslet i en alder af 83 år i 2017.

Andre notoriske mordere forventes også at blive en del af historien:

Tex Watson - et medlem af gruppen, Manson Family

The Son of Sam - aka. David Berkowitz, som dræbte 8 mennesker i 70'erne, efter befaling af naboens hund, som var besat af en dæmon.

The Stocking Strangler - Carlton Gary, der dræbte flere ældre damer med deres nylonstrømper

Elmer Wayne Henley - et medlem af gruppen, Houston Mass Murders,  som dræbte og voldtog 28 teenagedrenge mellem 1970-1973

Og desuden William Pierce Junior, Paul Bateson, Dannis Rader - allesammen nogle skidtkarle!

Vi glæder os til sæson 2!

ANNONCE
Sæson 2 af Mindhunter fokuserer på Charles Manson
Del

Seneste nyt

Annonce