Magasinet M!

Saftige sager til grillen

Grill-sæson er gadget-sæson, og her er liret, der sparker gang i kullene.

Saftige sager til grillen
BLACKTOP 360

Når du ikke kan nøjes med en grill, kan du opgradere til en Blacktop 360. Det er nemlig en gasgrill med integreret frituresteger, så du kan lave sprøde fritter til din saftige burger.

PRIS: 2.995 kr.

FORHANDLER-INFO: Gadgets.dk

Saftige sager til grillen
GRILLBOT

Hvis du skal bruge noget hjælp til at få sparket liv i den vintertrætte grill, kan du bare indkalde hjælp fra robotter. Jeps, de støvsuger, slår græs, vasker vinduer og nu klarer de altså også grillen. Du placerer bare GrillBot på grillen, trykker på knappen, og så sørger den helt automatisk for at klargøre risten til en ny omgang kød, og de hårde børster af messing og stål skal nok sørge for at få fjernet alt skidtet. Det er smart.

PRIS: 1.295 kr.

FORHANDLER-INFO: Grillbots.com

ANNONCE
Saftige sager til grillen
IGRILL2

Den originale iGrill leverer en snedig måde at holde styr på kødet, fordi du får serveret alle informationerne om processen direkte på din mobil eller tablet, og nu er der altså kommet en toer, der selvfølgelig er endnu bedre. Sådan er det oftest med toere - undtagen, når det handler om film. iGrill2 overvåger fire bøffer ad gangen, hvilket er dobbelt så mange som forgængeren, og det nye design byder for eksempel på en indbygget magnet, så du kan hamre den op på en metaloverflade tæt på grillen og så ellers bevæge dig op til 45 meter væk uden at miste forbindelsen.

PRIS: 548 kr.

FORHANDLER-INFO: Idevicesinc.com

ANNONCE
Saftige sager til grillen
JIM BEAM BACON

Når bacon møder bourbon whisky, sker der ting og sager, og derfor er det ret genialt, at Jim Beam både laver sennep og barbecue sauce med kombinationen. Så kan du toptune din mad. Men du bliver selvfølgelig ikke stiv af at bunde en flaske af stadset, for selvom der er tilført smagen af whisky, er alkoholen ikke kommet med, men du får til gengæld en sej beholder, der kan banke god smag i selv den kedeligste mad. Så kan du altid åbne en almindelig flaske Jim Beam som tilbehør, hvis du for eksempel lige har hevet et par saftige bøffer af grillen.

PRIS: 36 kr.

FORHANDLER-INFO: Americanfizz.co.uk/

ANNONCE
Saftige sager til grillen
KETTLEPIZZA

Det er stort set umuligt at tilberede en ordentlig pizza på en almindelig grillrist, men med en KettlePizza forvandler du enhver kuglegrill med en diameter på 57 cm. til en verdensklasse pizza-mester. Du fyrer simpelthen bare op i grillen og påsætter den rustfrie ring, så kører det. KettlePizza sørger for at fordele en jævn varme, så du ikke får en brændt bund og en moset top, og den medfølgende pizzasten giver lige dejen den sidste sprødhed. Jaja, du kan da også lave din pizza i ovnen eller bestille fra den lokale kød-snedker, men alt smager bedre, når det kommer fra grillen.

PRIS: 1.200 kr.

FORHANDLER-INFO: Kettlepizza.com

ANNONCE
Saftige sager til grillen
PIT BOSS BBQ TOOL BELT

Pit Boss BBQ Tool Belt smider alt, hvad du skal bruge lige omkring livet på dig. Bæltet har holdere til værktøj, chili, krydderier, BBQ sauce, viskestykker og bajere, som du kan knappe op med den indbyggede oplukker, der er monteret på en snor med forlængerledning. Jow tak, så griller du som en boss.

PRIS: 616 kr.

FORHANDLER-INFO: Pitbossbelt.com/

ANNONCE
Saftige sager til grillen
MOBILE BEER & GRILL BAR

Okay, det her er ret komplet. Mobile Beer & Grill Bar har et komplet fadølsanlæg og en gasgrill, mens den stilede sag af rustfrit stål med målene 174 x 150 x 77,5 cm. også indeholder et køleskab med plads til fustage og flasker.

PRIS: 59.500 kr.

FORHANDLER-INFO: Alpina-grills.com

ANNONCE
Saftige sager til grillen
PICNIC TIME BUCCANEER

Grill-tasken indeholder en grill med 3 stykker værktøj til at behandle kødet, og så kan du skylle bøfferne ned med en iskold bajer fra det vandtætte rum med plads til isterninger eller køleelementer. Jeps, livet er godt.

PRIS: 675 kr.

FORHANDLER-INFO: Picnictime.com

Saftige sager til grillen
6. DC COMICS SUPERMAN APRON

Det er ret sejt at hoppe i et forklæde, der ligner manden af stål, og med et DC Comics Superman Apron kan du virkelig gå til kullene som en superhelt. Forklædet er made in the USA i one size fits all, og det er lavet på officiel licens fra DC Comics, så du skal ikke være bange for at få en Kina-kopi, der pludselig selvantænder ved grillen. Det er en kvali-vare.

PRIS: 75 kr.

FORHANDLER-INFO: Amazon.com

 

ANNONCE
Saftige sager til grillen
YODER SMOKERS FRONTIERSMAN

Det her monster burde kunne klare selv den vildeste pølsefest. Den koster selvfølgelig også kassen, men du får til gengæld næsten sammenlagt 13.000 kvadratcentimeter riste-plads, der desuden er udstyret med hjul, så du kan trille den rundt efter behov - Okay, du skal nok have hjælp af et par gutter, for det rullende flammehav vejer lidt over 1,4 ton.

PRIS: 97.000 kr.

FORHANDLER-INFO: Yodersmokers.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt