Magasinet M!

Sagen om Emilie Meng trækker koblinger til Peter Madsen i ny dokumentarserie

Politiet har beslaglagt en varebil der har tilhørt den drabsdømte opfinder

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har beslaglagt en varebil, der tidligere har tilhørt den drabsdømte opfinder Peter Madsen. Det sker efter, at de to journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen har fundet mulige spor af blod i bilen. Serien byder også på en række andre opsigtsvækkende afsløringer.

En ny dokumentarserie, som er på vej til Kanal 5 og kan streames på discovery+ trækker på nye tip i sagen om den forsvundne Emilie Meng. 

"Dokumentarserien bringer helt nye oplysninger frem omkring politiets efterforskning, som giver grund til bekymring og rejser en række spørgsmål – spørgsmål som politiet desværre ikke har ønsket at svare på. Bo og Jesper har i deres undersøgelser fundet ny viden i sagen, som har en væsentlig samfundsmæssig interesse, da det rammer lige ned i vores retsfølelse," siger Tine Røgind Quist, Executive producer crime hos Discovery.

ANNONCE
Jesper Vestergaard Larsen (tv) og Bo Norström Weile (th) - Foto: Per Arnesen/Discovery - Sagen om Emilie Meng trækker koblinger til Peter Madsen i ny dokumentarserie Jesper Vestergaard Larsen (tv) og Bo Norström Weile (th) - Foto: Per Arnesen/Discovery

Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen, som til dagligt arbejder på B.T., har tidligere fundet flere interessante spor, skrevet en bog, et utal af artikler og lavet en podcast om Emilie Meng-sagen. De troede egentlig, at de var færdige med sagen. Men nu sidder de der pludselig igen – ansigt til ansigt med nye kilder, der ved noget.

"I vores mangeårige arbejde med sagen har vi modtaget omkring 300 henvendelser om Emilie Meng-sagen. Vi er ikke politiet, og der er kilder derude, som ved noget, der hellere vil tale med os. Det er årsagen til, at vi gerne vil belyse sagen og være med til at rykke den fremad," fortæller Bo Norström Weile i en pressemeddelese forud for dokumentarseriens premiere. 


'Nogen ved noget om Emilie Meng' er en ny dansk dokumentarserie, der dykker ned i en af de største og mest eksponerede drabssager herhjemme. I løbet af 6 programmer følger seerne de to journalister i deres jagt på nye spor, der kan kaste nyt lys over den stadig uopklarede drabssag.

“Vi ville være dårlige journalister, hvis vi ikke undersøgte de mange henvendelser, vi har fået i sagen. Vi undersøger sagen bredt og låser os ikke fast på en vinkel eller gerningsmand,” siger Jesper Vestergaard Larsen.

Udover tippet om Peter Madsen undersøger de to journalister også flere andre mistænkte i sagen, ligesom de finder frem til flere nye spor og kilder i sagen. 

De to første afsnit af ‘Nogen ved noget om Emilie Meng’ kan streames på discovery+ allerede nu, og første afsnit kan ses i aften kl. 21.00 på Kanal 5. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce