Salatskålen, der vil få dig til at ELSKE salat
Hvis kæresten serverede salaten i sådan en skål her hver aften, vil du helt sikkert ikke bestille andet end at spise salat.
"Åh nej. Skal vi nu have salat til igen? Hvad er der i vejen med bare at spise kød?" Sådan tænker du sikkert tit, når din kæreste insisterer på, at I skal have noget sundt til hakkebøffen. Men fat mod. Vi giver dig løsningen, sådan at du vil rynke på næsen, hvis hun en dag spurgte, om I skulle springe det grønne over.
Vi præsenterer: Bacon-salatskålen.
SÅDAN GØR DU:
Du tager en stor skål - der selvfølgelig skal kunne tåle høj varme - og vender den på hovedet. Så fletter du en masse god bacon ud over bunden, så det dækker hele skålen. Dernæst giver du den ca. 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader, alt afhængig af om du benytter dig af varmluftsfunktionen. Det kommer nogenlunde til at se ca. sådan her ud:
Herefter løfter du forsigtigt den flettede bacon af skålen:
Voila! Du har nu verdens flotteste salatskål, der ud over at kunne spises gør selv den kedeligste salat delikat.