Magasinet M!

Salg af sexdukker boomer i Japan

Ifølge eksperter er truslen reel!

Flere og flere køber efter sigende sexdukker i Japan. Faktisk så mange, at eksperter frygter for Japans udryddelse, hvilket er temmelig voldsomt med et befolkningstal på 126 millioner mennesker. 

Kanako Amona, som arbejder ved NLI Research Center, lufter sin bekymring i dokumentaren ´Substitutes´ fra 2018. Holdet bag dokumentaren undersøger japanernes stigende interesse og lyst til sexdukker fremfor mennesker, det oplyser Ekstra Bladet

I dokumentaren fortæller Kanako:

"Det største problem i Japan er faldet i antallet af fødsler, og derved også et faldende befolkningstal. Det bliver faktisk kaldt en national katastrofe". 

I 2018 blev der født 921.000 japanerne, hvilket er det laveste tal siden de i 1899 begyndte at føre statistikker, oplyser Independent. Og det skulle givetvis hænge sammen med salget af sexdukker. I følge en sexdukkeforhandler i dokumentaren ´Substitutes` er det i fremgang. Så meget i fremgang at hans lager ofte bliver udsolgt, og det er ikke kun mændende der er interesseret i dukkerne. Han fortæller:

"Alle er til det. Når du dyrker sex med din kone, kan der være problemer. Med en dukke betyder din indsats ikke noget".

ANNONCE
Salg af sexdukker boomer i Japan

Substitutter for mennesker

I dokumentaren ´Substitute´  følger man bl.a. japanske Moru, som for fire år siden mistede sin kone. Efter konens død følte han sig ensom, men det stoppede efter han mødte en pige, hvorefter han peger på en af sine fire sexdukker. Han fortæller:

"Jeg følte, at hun kunne trøste mig. Da jeg mødte dem, blev mit liv uløseligt bundet til dem. Siden har jeg ikke følt mig ensom"

I dokumentaren ser man tydeligt, hvordan More bl.a. kysser dukkerne godnat, bader dem og passer på dem, som om de var et andet menneske.

Skræmmende, men også vildt at tænke på, hvordan udviklingen i Japan er lige nu, og hvordan det bliver, hvis interessen for sexdukker fortsætter og bliver højere end interessen for et andet menneske.  

De populære dukker koster omkring 3750 dollar, hvilket svarer til cirka 25.000 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce