Magasinet M!

Salma Hayek fejrer sin 58-års fødselsdag ved at dele 18 bikinibilleder

En fejring, der er til at forstå!

Salma Hayek går all-in på bikinibilleder på sin Instagram lige for tiden - og vi forstår egentlig godt hvorfor!

I et af hendes seneste opslag fejrer hun, at hun er blevet 58 år - og den ene video er en fødselsdagskage, hvor lysene skal blæses ud.

Og den anden er, som hun kalder det, et bikini-dump. Og nej, her snakker vi ikke at tømme ryggen, men derimod et koncept på SoMe, hvor man lige 'tømmer' kamerarullen for en håndfuld billeder uden videre forklaring eller grund. 

I hendes tilfælde er det så bare 18 bikinibilleder fra sæsonen, som viser den knivskarpe latinamerikanske skuespiller i sit es!

Se dét er en fødselsdagsfejring, der er til at forstå.

Du kan se hendes opslag nederst i artiklen!

Lidt om Salma Hayek:

Salma Hayek er en mexicansk-amerikansk skuespiller, producer og instruktør, født den 2. september 1966 i Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico. Hun er en af de mest kendte latinamerikanske skuespillere i Hollywood og har haft en bemærkelsesværdig karriere, der spænder over flere årtier.

Hayek begyndte sin karriere i Mexico, hvor hun opnåede stor popularitet med sin rolle i telenovelaen Teresa (1989). Hun flyttede til Los Angeles i 1991 for at forfølge en karriere i Hollywood, hvor hun fik sit gennembrud med rollen som Carolina i filmen Desperado (1995) overfor Antonio Banderas. Hendes præstation i Desperado gjorde hende til et kendt ansigt internationalt.

En af hendes mest anerkendte roller kom i 2002, da hun spillede den mexicanske kunstner Frida Kahlo i filmen Frida. For denne rolle blev hun nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle, hvilket cementerede hendes status som en af de førende skuespillere i Hollywood.

Salma Hayek er også kendt for sit filantropiske arbejde og sin kamp for kvinders rettigheder. Hun har talt åbent om emner som vold mod kvinder og diskrimination, og hun har været en stærk stemme i Hollywood for mere diversitet og inklusion.

Privat er Salma Hayek gift med den franske milliardær François-Henri Pinault, og sammen har de en datter, Valentina Paloma Pinault.

ANNONCE
Del

Seneste nyt