Magasinet M!

Samanta fra Paradise Hotel

Connery har talt med Samanta Stojkovic - den flabede, serbiske skønhed fra Paradise Hotel. Det blev en snak om Paradise Hotel, sex i poolen, ordet ”perker” og om at være ordblind.

KLIK HER OGFÅ EN MAIL, NÅR VI HAR FLERE DAMER PÅ CONNERY.DK - DET ER GRATIS
Samanta fra Paradise Hotel
Hvad laver du til daglig?

Ikke så meget lige nu, men jeg vil gerne læse statskundskab og satser på at komme ind efter sommerferien.

Hvorfor har du ikke en kæreste?

Jeg gider ikke at have en kæreste bare for at have en kæreste! Jeg har ikke fundet en person, som jeg er blevet forelsket i.

Hvad er det største turn-off ved en fyr?

Det er, hvis han er arrogant. Arrogante fyre tror ofte, at de er mere end andre, men i virkeligheden afspejler det en kæmpe stor usikkerhed. Fyre, der skal prale med, hvor mange ting de har, gider jeg ikke!

Ham Nicolai, fik han nogensinde lov til at sige "goddaw i fiduskassen?"

Nej, det gjorde han ikke! Det er der også skrevet en artikel om, hvor Nicolaj bekræfter, at vi aldrig har haft sex sammen. Jeg har haft sex med én person derinde, og det var Josri.

Fortryder du, at du ikke smed Peter ud i mandags?

Et eller andet sted gør jeg. Jeg havde egentlig lyst til at tage hævn, og jeg har altid sagt, at jeg vil have Peter ud, så på den måde fortryder jeg det. Men nej, jeg synes jeg gjorde det rigtige. Jeg valgte at forlade hotellet, som jeg ønskede at forlade hotellet.

Er du bitter på Kasper, fordi han var med til at smide dig ud?

Nej, ikke mere. Jeg var, da jeg kom ud, rigtig meget. Også da det gik op for mig, hvor meget han egentlig havde at gøre med, at jeg røg ud, og det gjorde rigtig ondt på mig. Jeg kunne ikke forstå hans valg, men jeg kan jo ikke sidde og bære nag – herregud, det er jo et spil! Han har jo ikke slået min mor ihjel…
ANNONCE
Samanta fra Paradise Hotel
Hvad er det mærkeligste sted du er vågnet op?

Det var da et mærkeligt spørgsmål! Hmm, jeg er altså aldrig vågnet på en bænk eller i et træ eller sådan noget. Jeg plejer at have gode venner, der får mig hjem, hvis jeg bliver for vissen.

Hvad er din vildeste erotiske fantasi?

Det vil jeg ikke afsløre! Det er min fantasi, den holder jeg til mig selv. Jeg er ikke så blufærdig, men lige når det kommer til dét der, er det altså noget, jeg kun deler med nogle af mine nærmeste. Man skal kende mig for at få den slags at vide!

Hvad er så det vildeste, du har gjort i virkeligheden?

Det er sgu nok 4 timer i poolen med Josri, mens de andre gik rundt med en Corona i hånden og fulgte efter os! Det var sgu meget sjovt!

Hvad er der med dig og ordet perker?

Ikke så meget, hvad skulle der være med det? Man skal bare lade være med at kalde mig det! Jeg er født og opvokset i Danmark, men begge mine forældre kommer fra Serbien. Jeg er meget imod racisme. Jeg har ikke noget imod at folk for eksempel siger ”og så kom der lige en perker gående,” men hvis folk siger det direkte til en anden person i ond mening, så tænder jeg fuldstændigt af!
ANNONCE
Samanta fra Paradise Hotel
Hvilket råd ville du give dig selv, hvis du mødte dig selv som 12-årig?

"Stol på dig selv, du gør det rigtige!" Jeg gjorde som det passede mig, da jeg var yngre, og jeg har brudt mange rammer fra den kultur, jeg stammer fra. Jeg var ligeglad med, hvad folk mente om det, jeg gjorde, hvis bare jeg følte at det var rigtigt. Det har ført mig ud i en del problemer, men jeg har lært af det, og jeg har altid haft ret til sidst!  

Kan du stave til genert?

Jeg er ordblind! Det handler om at lave research, når man skal interviewe, ikke? Det er derfor jeg ikke kunne stave til ”genert” i den pressede situation, hvor jeg havde kameraer helt oppe i hovedet. Det er ikke fordi jeg er dum!

Du virker nu heller ikke sådan!

Det er jeg da glad for. Man skal ikke sætte grænser for sig selv, bare fordi man er ordblind. Jeg kæmpede meget for at få gode karakterer i gymnasiet, og det er også blevet bedre med min ordblindhed. Man kan, hvad man vil, og jeg gør det!
ANNONCE
Info:
Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!

Foto: Christian Grüner

Makeup: Marie Louise Dam

Besøg Paradise Hotel siden
Del

Seneste nyt