Magasinet M!

Samara fra The Ring hjemsøger nyt skrækindjagende Escape Room i Danmark

Har i nerverne og modet på at udforske, hvad der sker uden at støde på Samara?

Da The Ring ramte biograferne i 2002, var vi allesammen skræmt fra vid og sans, og vi havde absolut ikke lyst til at støde ind i Samara eller se hendes VHS-bånd.

Men nu kan det altså blive en realitet alligevel.

Danmark har nemlig fået et escape room i København, som er inspireret af den uhyggelige og frygtelige gyser fra 00´erne, The Ring. 

Læs også: Nyt spøgelseshus er så intenst, at du skal have en lægeerklæring med

The Ring starter med det mystiske og pludselige dødsfald af en ellers rask pige, som sender kusinen til hende i chok. Hun bliver indlagt på en psykiatrisk afdeling, og det eneste hun kan fortælle om, er en pige med langt, sort hår - og et videobånd. Man må under ingen omstændigheder se videoen. Men hvis nogen kunne fristes til at se båndet, så skal man altså løse mysteriet omkring videobåndet, ellers vil Samara hjemsøge dig og dræbe dig efter syv dage. 

Har du nerverne til The Ring - i levende live?

Det er det danske World of Escapes, som har adskillige andre escape rooms rundt omkring i landet, som har lavet det nye escape room i København. Man skal være minimum 18 år, og det varer omkring 60 minutter.

60 minutters forfærdelig 00´er gys.

Der lægges ikke skjul på at frygt-niveauet er højt...

Du kan tage et par kammerater under armen, hvor I sammen skal løse en række gåder og få lidt hår på brystet. Måske kommer Samara, måske ikke?

Så er spørgsmålet faktisk bare, om du tør?

ANNONCE
Samara fra The Ring hjemsøger nyt skrækindjagende Escape Room i Danmark
Del

Seneste nyt