Magasinet M!

Saml din hær nu: Age of Empires IV er netop blevet annonceret - men ikke alle vil kunne spille det

Til en start i hvert fald. Alligevel er det måske årets bedste nyhed?

Saml din hær nu: Age of Empires IV er netop blevet annonceret - men ikke alle vil kunne spille det

Et af verdens bedste computerspil nogensinde får snart sin renæssance. Vi taler selvfølgelig om Age of Empires, hvor en teaser-trailer til den fjerde installation af serien netop er blevet offentliggjort - 20 år efter, at det første spil udkom.

Age of Empires går ud på at udvikle et lille samfund, så det til sidst bliver en ustoppelig kraft, der erobrer land efter behov. Siden 1997 er der i alt udkommet 17 forskellige versioner, men det er altså først nu, at Microsoft er klar til at smide Age of Empires IV på gaden.

Det skriver Microsoft selv på deres Xbox-nyhedssite.

Tjek traileren ud herunder.

ANNONCE

Som du kan se, giver traileren ikke meget væk i forhold til gameplay, men viser det antal imperier, kongeriger og kampe, der har eksisteret gennem årene - startende med det gamle Rom for til sidst at slutte med Den Amerikanske Revolution. Og traileren har da også fået folk til at koge over af begejstring på Twitter.

ANNONCE

Det vides endnu ikke, hvornår spillet udkommer, men faktum er, at det kun kommer til at være tilgængeligt for PC-brugere med Windows 10. Til at starte med i hvert fald. Så er du Mac-mand, må du vente lidt endnu.

Del

Seneste nyt

Annonce