Magasinet M!

Samsung er klar med foldbar smartphone og en helt ny Galaxy S10-serie

Læs med her, hvis du er nysgerrig på hvad, hvor, hvor meget og hvornår!

Galaxy Fold

Samsung har her til aften præsenteret et ordentligt læs nye produkter indenfor Galaxy-serien. 

Mobilgiganten lagde fra land med at markere deres 10-års jubilæum for Galaxy S-serien, med at smide lidt af en kæbe-taber nyhed: Den foldbare Samsung Galaxy Fold - en vaskeægte drøm for gadget-nørder. 

ANNONCE
Den nye Samsung Galaxy S10 serie:
Samsung er klar med foldbar smartphone og en helt ny Galaxy S10-serie

Samsung Galaxy Fold

Verdens første telefon med et 7.3" Infinity Flex Display. 

Navnet siger lidt sig selv, men du kan altså folde den store 7.3" formfaktor phablet sammen, for så at benytte den mere transportable 4.6" AMOLED-cover skærm, som er en mere håndterbar størrelse, når man er på farten. 

Samsung satser på at Foldable er appelerende til dedikerede mobile multimediebrugere, og den store, fleksible skærm understøttes da også af både 12 GB RAM og ikke blot et, men to batterier. Du kan læse mere om Galaxy Fold i artiklen her. 

ANNONCE

Samsung Galaxy S10-serien

”Siden lanceringen for ti år siden har Galaxy S-serien stået for at tilbyde forbrugerne den højest mulige innovation og har samtidig givet dem muligheden for at finde frem til den enhed, der passer præcist til dem. Galaxy S10 bygger videre på arven fra tidligere Galaxy-telefoner og leverer innovative gennembrud inden for skærm, kamera og ydeevne. Desuden har vi udviklet tre unikke modeller der hver især er designet med den lige så unikke forbruger i fokus,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Danmark. 

Så er tonen ligesom skudt an. Samsung bringer ikke blot en, men hele tre nye smartphones i S10-serien til Danmark. 

Den lille nye:

Der er tale om den elegante lille "budget" telefon Samsung Galaxy S10e, der som nytilkommer og en mindre formfaktor, formentlig skal stå an som en meget skarp konkurrent med iPhone Xr. (E'et står for essentials).

ANNONCE
S10e, S10, S10+ - Samsung er klar med foldbar smartphone og en helt ny Galaxy S10-serie S10e, S10, S10+

Galaxy S10 og Galaxy S10+ lanceres i farverne Prism White og Prism Black, mens Galaxy S10e vil være tilgængelig i Prism White, Prism Black- og Prism Green-farver.

Samsung Galaxy S10+ 512GB og 1TB kommer i nyt premium-materiale, Ceramic Black.

Men hvad koster de og hvordan får jeg fat på en?!

De nye S10-smartphones bliver allerede tilgængelige for forudbestilling hos Samsung og danske forhandlere den 21. februar 2019, og de vejledende priser er såmænd også landet: 

Samsung Galaxy S10, S10e og S10+ vil være tilgængelige i butikkerne fra og med 8. marts 2019 på udvalgte markeder med vejledende priser på 7.199 DKK for Galaxy S10, 5999 DKK for Galaxy S10e, 7.999 DKK for S10+ 128 GB, 9.699 DKK for Galaxy S10+ 512GB og 12.699 DKK for 1TB-version. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce