Magasinet M!

Samsung Galaxy S6 sætter barren

Hvad skal der til at omvende en iPhone-mand? En Samsung Galaxy S6 Edge. Læs alt om Samsungs lækre topmodel her:

Samsung Galaxy S6 sætter barren
Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung hev helt som ventet to modeller af deres tidligere så populære Galaxy S-modeller op af hatten. Bemærk at vi skriver 'tidligere', da den fjerde generation skuffede innovationsmæssigt mens Galaxy S5 skuffede på stort set samtlige parametre. Men mest af alt salgsmæssigt. Det er åbenbart kun Apple, der kan slippe afsted med at sende telefoner på gaden, der ligner hinanden.

Så efter et par fyringer i Samsungs ledelse, er der i den grad kommet tiltrængte nye boller på suppen. Samsung har således præsenteret to versioner af deres sjette flagskibsmodel-model. Væk er plastiken, der ellers har kendetegnet de forrige Galaxy-modeller. Heldigvis vil de fleste mene. Samsung har produceret de nye smartphones i glas og metal med et stilrent, tidløst design. Glaskroppen er skabt i det super-holdbare Corning Gorilla Glass 4, der gennem en ny og innovativ produktionsproces giver en lysreflekterende overflade med høj finish.

 

Den buede skærm giver masser af nye muligheder.

Galaxy S6 edge har, som den første smartphone på markedet, en buet skærm, som dækker begge sider af telefonen. Det elegante og minimalistiske design giver brugeren helt nye funktionsmuligheder. Du kan eksempelvis bruge farvekoder til at registrere dine mest brugte kontakter. Så viser S6 edge diskret, hvem der ringer, ved at lyse op på siden af den buede skærm i den farve, som er tilknyttet den specifikke kontakt.

Skærmen er en lysstærk sag på 5,1 tommer. Den store QHD Super AMOLED-skærm er cirka 20 % lysere end Galaxy S5, og har en pixeltæthed på nærmest vanvittige 577 ppi, hvilket giver mere levende billeder og skarpere og klarere farver. Til sammenligning har Apples iPhone 6 en pixeltæthed på 326 ppi. 

 

Spar tid med hurtig opladning

De nye modeller oplader 1,5 gange hurtigere end forgængeren Galaxy S5 og giver op til fire timers batteritidefter bare 10 minutters opladning. Og så understøtter både Galaxy S6 og Galaxy S6 edge trådløs opladning. 

 

Galaxy S6 og Galaxy S6 edge kommer i de danske butikker d. 11. april 2015

Vejledende udsalgspris: 6.499 kr. for Edge-modellen og 5.499 kr. for Galaxy S6

 

Specifikationer:

Samsung Galaxy S6 og S6 edge er udstyrede med Quad 2.1GHz + Quad 1.5Ghz, Octacore-processor og 3GB RAM-hukommelse samt 32/64/128GB intern hukommelse.

De har en 5.1'' Quad HD (2560x1440) 577ppi, Super AMOLED-skærm.

Operativsystem Android 5.0 Lollipop. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), HT80 MIMO(2x2) 620Mbps,

Dual-band, Wi-Fi Direct, Mobile hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT+, USB 2.0 samt understøttelse af NFC.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce