Magasinet M!

Samsung The Premiere er en 4K short-throw projektor der opfører sig som et smart-tv

Samsung bragte en række nye produkter på banen i deres store livsstilspræsentation 'Life Unstoppable'.

En af de mest interessante nyheder er Samsungs nye livsstilsprodukt i tv-kategorien - der ikke er et tv, men en projektor.

The Premiere er i stand til at projektere et op til 130" stort 4K billede op på væggen eller lærredet, med en meget kort afstand til væggen. 

Projektoren er designet med samme mindset som The Serif, The Frame og Sero, der alle har et mål om at give en fuldstændig ubesværet tilgang til moderne tech, og projektoren gør efter sigende det hele til en leg.

ANNONCE
Samsung The Premiere projektor - Samsung The Premiere er en 4K short-throw projektor der opfører sig som et smart-tv Samsung The Premiere projektor

Det er udstyret med samme smart-funktionaliteter som Samsungs nyeste QLED-modeller, så der er altså Netflix og alle de andre streaming apps, direkte i projektoren.

The Premiere har en brightness på 2800 ANSI lumen, og er den første projektor i verden der benytter triple-laser teknologi - med en HDR10+ certificering.

Projektoren har indbygget lyd - i form af både indbyggede woofere og Acoustic Beam surround - og den samlede pakke lyder lovende for en projektor, der praktisk talt har alt i en pakke.

Samsung The Premiere lanceres i Danmark senere i 2020, priserne er endnu ikke annonceret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE