Magasinet M!

Sanika Hansen - Eksotisk skønhed

Connery.dk Babe marts 2006 - Den eksotiske skønhed!

Sanika Hansen - Eksotisk skønhed
Det var tirsdag, det var koldt og det vrimlede med mennesker - kort sagt: Det var et helvede.

Jeg var taget en tur til indre by, nærmere betegnet Strøget. Her var planen at jeg skulle kigge på tøj og
På grund af menneskemængden og tanken om pigebarnet jeg snart skulle møde, valgte jeg i stedet at tage en fadøl på den nærmeste café. En velfortjent kold fadøl. Sådan lige til at få tankerne og interviewet på plads. For hvad fanden skulle jeg egentlig spørge tøsebarnet om?

Da hun ankom stod jeg i et kort øjeblik og betragtede hende, før jeg fik samlet mig, og gik over til hende. Jeg måtte jo drage nytte af hendes uvidenhed og lure lidt.

Sanika er single, og på trods af sit udseende 'hele' 31 år, og dermed proppet med erfaringer/oplevelser fra top til tå (en distance som faktisk kun måler lidt over halvanden meter).

Hun har gennem tiden været den helt store dater på nettet, så mon ikke vi, her på Connery, rent faktisk har en chance? Er der nogen der vil prøve lykken, skal det dog være snart, hun planlægger nemlig at rejse til Sri Lanka inden længe.


Nå, lad os bare gå lige til sagen - Hvad er du for en, og hvad får du tiden til at gå med?

Når jeg ikke arbejder, er for det meste sammen med veninderne. Vi får tiden til at gå som alle andre. Vi fester, tager i biografen, ser stand'up mm. Men er jeg alene og har brug for at få tankerne på plads, elsker jeg at mediterer og derved få en dejlig ro i sindet.

Nu du siger stand'up, det ved jeg de fleste drengerøve elsker, hvem er så din(e) favorit(ter)?
Jeg elsker ham med de store ører - Ham der løber rundt på scenen - Kan ikke lige huske hvad han hedder. Og så kan jeg som de fleste andre, også godt lide Anders 'Anden' Matthesen. Men generelt kan jeg bare godt lide stand'up - om det er kendte eller ikke generer mig ikke - de skal bare være sjove.

'Ham med de store øre' og 'ham som løber rundt på scenen' det skulle vel aldrig være min personlige favorit, Mick Øgendahl?
Jo!

Hmm vi har samme smag, tænker jeg og overvejer om det kan udnyttes efter interviewet..

For at vende tilbage til tidligere sagde du, at du godt kunne lide at feste med veninderne. Når drukken går løs, hvor fyrer i den så af hende?

Jeg drikker faktisk ikke, og har ikke gjort det længe. Jeg kan godt have det sjov uden promiller i blodet.

'Yeah right - Som om?!' tænker jeg, men lader hende selvfølgelig tale ud - flink som jeg er!

Tager vi i byen, ender vi som regel på Vega eller Rust, hvor hyggen og det gode humør er over os. Før i tiden derimod besøgte jeg Amager Bio, og andre 'undergrundstechnosteder', og var en rigtig vildbasse.

Jeg overvejer at spørge om hvad 'undergrundstechno' egentlig er, da jeg ikke kan høre forskel på de forskellige typer techno - Det lyder sgu alt sammen ens - men får hurtigt tanken ud af hovedet og går i stedet til et af de mere personlige spørgsmål.

Kan du beskrive din drømmefyr? - Man ved jo aldrig om det tilfældigvis skulle matche en ledig Connerybruger.
Min drømmefyr? Han skal have humor, og kunne hvile i sig selv. Han skal gå op i sig selv og sit udseende - Ikke sagt, at han skal være model-smuk. Nej, han skal bare gøre det bedste ud af det han nu engang har fået tildelt.

Indvendig skønhed er nu engang det vigtigste!

Det siger i sgu alle sammen, tænker jeg. Hvorfor har jeg så aldrig en chance? Er jeg måske ikke skøn indeni? Jeg har da det samme, som alle andre fyre har indeni, men jeg har stadig ingen kæreste uden på!
Jeg lader disse tanker forblive på tankeform.

Læserservice:
Fotograf: Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til dotgeil@dotgeil.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt