Magasinet M!

Sarah er Ugens Instababe: Jeg har aldrig haft en kæreste

Sig pænt hej til Ugens Instababe.

Navn: Sarah Kruchov Loch

Alder: 26 år

Beskæftigelse: SoMe-ansvarlig og salgsassistent i Vero Moda på Strøget i Aarhus

Civilstatus: Single

Bopæl: Aarhus C

Særlige kendetegn: Det der typisk kendetegner mig, et at jeg er super optimistisk, positiv og har en sprudlende energi

Instagram: Sarahkruchovloch

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Jeg er da super smigret over at være Ugens Instababe. Vi har jo allesammen vores helt egen indre- og ydre skønhed, og at nogen har bemærket mig ud fra SÅ mange andre smukke kvinder - det tager jeg som et kæmpe kompliment.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Man forventer måske ikke, at jeg kan svinge en hammer eller sav. Men jeg er faktisk rigtig handy og elsker gøre-det-selv-projekter. Jeg er god til at tage fat og at få beskidte hænder. 

 Hvor går din næste rejse hen?

Jeg elsker sol, strand, bikini og kolde drinks. Men min næste rejse ser jeg gerne går til Norge eller Sverige, hvor jeg vil tage på kano- og vandreture. Jeg er meget fascineret af naturen og elsker den indre ro man finder, når man er i naturen.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er at være omringet af gode mennesker og være tilstedet i livets omgivelser. Det værste jeg ved er sure tæer, cigaretånde og en dårlig kysser.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Den bedste serie kan kun være Game of Thrones! Den er evig uforudsigelig, masser af sex og drama. Tv-seriens æstetik er i sig selv også fuldstændig fantastisk.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Jeg tror ikke, der findes nogen “perfekt date” i mit hoved. For mit vedkommende handler det mest om kemien mellem to personer og ikke helt så meget, hvad man laver eller hvor man fx spiser. Tid og sted er faktisk ligegyldigt, så længe det er med den rette person.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

 Jeg gik foran en ældre mand som råbte til mig, at han var glad for, at jeg gik foran ham så han kunne kigge på min numse. Jeg bliver super fornærmet og konfronterer ham med hans kommentar, hvor han siger, at hvis jeg ville klage over hans krænkelse, så kunne jeg sende et brev til statsministeren.

Hvad gør en mand sexet?

Mænd er sexede på så mange måder. Jeg finder især en mand sexet, når han ved hvad han vil have og tør gå efter det. En mand med ambitioner, viljestyrke og ikke mindst gode håndkræfter.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At jeg skal være tålmodig og give ham plads til at udfolde sig og træffe sine egne valg.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Der må jeg være et svar skyldig.. Jeg ville nødig risikere, at mine forældre så med... Haha.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er stolt af rigtig mange ting. Men jeg er nok mest stolt af mig selv og min tvillingebror ift de selvstændige voksne mennesker, vi individuelt er blevet til på trods af en hård opvækst. Jeg ville dog på ingen måder have været den foruden, da det har været med til at gøre mig til den jeg er i dag.

Hvornår er en mand sjovest?

En mand er nok sjovest, når han er sjov “af natur”. Det er ikke noget han skal fremtvinge. Jeg elsker selvironi, humor og et godt grin, der kommer nede fra maven af. Der skal især være plads til, at lave sjov med hinanden og grine sammen.

ANNONCE

Hvad er du god til?

Jeg er rigtig god til at danse og bevæge min krop. Jeg er meget omsorgsfuld og god til at erkende mine fejl.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Man kan en sjældent gang finde mig på floor på en af natklubberne i Aarhus. Men jeg fortrækker en lørdag aften derhjemme med et glas rødvin og en lækker middag, efterfulgt at snoller, dyner og hygge.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

.. aldrig haft en kæreste.

Fortæl om din vådeste bytur

Min vådeste bytur var nok, da jeg væltede en drink udover mig selv og fyren ved siden af stod bare og grinte istedet for at hente noget at tørre op med haha.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce