Magasinet M!

Sarah Fearrington aka Sarah Louise Christiansen

Månedens Conner.dk babe... Danske Sarah Fearrington!

Sarah Fearrington - Sarah Fearrington aka Sarah Louise Christiansen Sarah Fearrington

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det kanylme igen. Vi bor i landet med verdens smukkeste piger. Det er i hvert fald ikke det modsatte, den kære Sarah Louise Christiansen prøver at bevise. Hun er en pige med ben i næsen, hun er ikke bange for at stå på egne ben og hvis hun falder, ja så slår hun sig ligesom os andre, men fandme om hun ikke rejser sig op igen. Mine damer og herrer, her får I månedens Connery babe, Sarah.

Sarah er 24 år, og allerede nu her tidligt i artiklen må jeg skuffe alle jer læsere og fortælle jer, at hun ikke er single. Hun har haft en kæreste i godt et år, som hun selv beskriver som en hun ser op til, da han er et godt menneske og, ja bare i bund og grund et rigtig godt menneske. Hun er den ældste i en søskendeflok på tre, som består af to yngre brødre og hende selv.

Ved første øjekast skulle man tro at hun var "af anden etnisk herkomst", men når man så hører det pæredanske "stegt-flæsk-med-persillesovs" navn, ja så kan man hurtigt blive overbevist om at dette ikke er gældende. Hun er simpelthen bare heldig med at være velsignet med det der moderne, og dog fascinerende, eksotiske gen som gør mænd vilde og får sommeren til at virke lidt varmere.

Allerede i en alder af 19 år valgte hun at starte sin egen detail forretning i Ålborg, og der var da også mange som så lidt skeptiske på dette modige udspil fra den purunge iværksætter. Men i dag er hun succesfuld i både eget importfirma samt i sin online modebutik for kvinder. Der skal lyde et "Bravo Sarah!" her fra redaktionen.

Så medmindre man er fra Dansk Folkeparti eller Brøndby fan, så kan man jo hurtigt regne ud at Sarah er en travl kvinde, men hun finder dog tid til at smutte en tur byen. Hendes fortrukne steder er Club S og Club 8, hvor hun er at finde laid back i de bløde sofaer, godt omringet af hendes trofaste veninder.

I næste måneds FHM er Sarah desuden også at finde i nogle efter sigende super hotte billeder, så det er bare op med spareskillinger drenge og ud og få købt et eksemplar før de bliver revet væk. Det er jo også et tegn på at Sarah er godt igang med en fremtidig modelkarriere, for det skader da ihvertfald ikke at være med i FHM, men absolut heller ikke at ligge på CONNERY, som man jo nok må sige er det mest prestigefyldte sted at blive eksponeret lige pt. Hun er desuden også at finde i en snarlig tøjkampagne for mærket KUDU sammen med selveste Thomas Graversen. Ja der er sgu fart over feltet på den kære Sarah.

Jeg kan ikke lade være med at blive fascineret af Sarah, og det er ikke fordi hun er en hottie (jo, også det) men mere det hun har opnået på så kort tid. Hvor mange af os kan sige til os selv, at vi har opnået det halve af hvad vi gerne vil i dag? Jeg er ret sikker på at Sarah ikke er færdig endnu, og der er sikkert mange flere eventyr der skal opleves. Men vi må se om hun ikke dukker op igen på et tidspunkt herinde på Connery. Vi vil i hvert fald gerne takke hende for at hun kiggede forbi denne gang og gjorde Juni måned til den bedste måned i sommeren.

Du kan også se Sarahs egen hjemmeside og flere billeder på www.sarahfearrington.dk

Fotograf:

Christian GrünerMånedens Connerybabe:

Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til [email protected]

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce