Magasinet M!

Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Hun beskriver sig selv som provokerende, hun elsker lyserøde drinks og så er hendes mor vild med billederne Se den frække billedserie, lige her!

Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Navn: Sasha Klæstrup

Alder: 25

Bopæl: Næstved

Beskæftigelse: Studerende, enkeltfag.

Højde: 1.70

Civilstand: I et forhold

Særlige kendetegn: Mine øjne

Instagram: @sashaklaestrup

Snapchat: Sashaklaestrup

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores FacebookSå vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Hej Sasha! Tillykke med, at du er blevet Månedens Crush her på M! i november. Hvordan føles det?

Det synes jeg er vildt. Det havde jeg aldrig nogensinde tænkt på, at jeg ville blive. Da Nikita havde været i, syntes jeg at det var fedt, at det var MIN søster der var i det blad, og nu er det så mig. Det synes jeg er endnu vildere.

Hvordan vildere?

Nikita var jo ikke bare nobody, da hun kom på. Jeg skrev til Mikkel på Instagram, om vi ikke skulle lave et shoot sammen, og lige pludselig kontaktede han mig, at I gerne ville have mig som Månedens Crush, hvor jeg bare snakkede om at ville have et shoot for sjov. Det synes jeg er helt vildt.  

ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Hvordan var det at være til shoot?

Det var simpelthen så godt. Mikkel Laumann er simpelthen så god og rigtig professionel. Vi hyggede os, og jeg kunne være mig selv. Jeg var ikke så nervøs som jeg havde regnet med jeg ville være. Det hele gik bare sin gang, og man følte sig så godt tilpas.

Var det dit første af den slags shoots?

Nej, jeg har lavet shoots tidligere, og jeg har også været Side-9 Pige.

Hvad synes du om billederne?

De er blevet SÅ gode. Jeg er helt vild glad for dem. OG det er lige mig sådan noget provokation. Jeg er ikke så meget til de der fine billeder. Det er bare min personlighed, jeg er ikke sådan en "girl next door", jeg er mere sådan up-in-your-face altid. Fuld af energi, ikke genert. Jeg tager det som det kommer.

Jeg tror at mange vil komme til at sammenligne mine billeder med Nikitas. Nikitas var nogle rigtig pæne billeder, hvor mine er meget provokerende. Min mor kan også lide billederne. Det var ikke noget hun ville gøre, men hun synes de var pæne. 

ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Ja, altså man kan godt se at der er vidt forskellige temaer i dit og Nikitas shoot. Er I også vidt forskellige som personer?

Ja meget. Nikita er den der rigtig pæne pige, og jeg er den der, lidt mere provokerende. Irriterende type, som Nikita nok ville sige. På en god måde, ikke?

Det er ret tydeligt at du har en del tattoos, hvor mange har du, og hvad betyder de?

Jeg har ikke tal på dem, for at være helt ærligt. Jeg får dem bare når jeg har lyst til det. Det er også derfor mange af dem ikke er færdige, for så er der lige noget nyt jeg vil have. Og så glemmer jeg det lidt.

Nu siger du, at du får dem som du har lyst. Har de nogen betydning, eller er det "bare" pynt?

Jeg har mine børns navne, og så har jeg min nevøs navn, og min venstre arm er fyldt, kun med min førstefødte datter. Det er dem der betyder noget for mig. Eller så er resten noget, der egentlig ikke betyder noget. Det fik jeg bare lavet. Mange af dem fortryder jeg også.

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Når jeg googler dig, dukker du op, ofte omtalt som "Nikita Klæstrups søster", hvordan har du det med det?

Det har jeg ikke noget imod. Jeg er en nobody, hvis man kan sige det sådan. Nikita er kendt, og det er jeg ikke. Det der med, at man bare kan google mig, det virker lidt mærkeligt.

Det kunne jo godt være, at der var et eller andet i "bare" et være en søster til en kendt?

Nej, det har jeg egentlig ikke noget imod. Jeg synes det er meget godt, at det er Nikita der tager alt det kendte, og så kan man bare være semi i baggrunden.

Hvad så, når du nu er på M!, så er du jo ikke helt i baggrunden? Har du tænkt over, at du kunne blive kendt som mere end "Nikitas søster"?

Måske, jeg ved det ikke. Jeg har siddet og tænkt lidt over det, men jeg ved det ikke.

Det er mest det der, med at jeg kan mærke, at hver gang der er nogen, der har skrevet om mig, så får jeg 100 nye følgere om dagen. Så ved jeg, at der er et eller andet, der er blevet skrevet om mig. Og det er da meget sjovt, men det er også lidt mærkeligt, ikke? Altså.. Det er jo også som Nikitas søster. Det er ikke Sasha Klæstrup. "Nikitas søster, Sasha, har gjort det her.. Eller noget i den stil.

Jeg har det egentlig fint nok med det. Jeg tror at jeg ville blive stresset, hvis jeg blev kendt ligesom Nikita. Jeg tror ikke det ville passe til mig.

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Det må også være hårdt, hvis alt hvad man udtrykker, det bare bliver taget op, og vendt og drejet af sladderbladene?

Ja. Det er nemlig lige præcis det.

Så går jeg ud fra, at du ikke har planer om at joine din søster i "Girl squad"?

Nej, jeg har det meget godt, med bare at kunne hygge med Nikita, bare mig og hende. Altså, det synes jeg sgu er hyggeligt nok.

Nu har jeg været med til alle de der events, hvor Nikita har inviteret mig med, og det er da rigtigt sjovt, men det er også lidt stressende synes jeg.

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Det er jo det jeg ikke ved selv. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg har lyst til. Jeg vil rigtig gerne være konditor, men det er jeg gået lidt væk fra igen, fordi jeg simpelthen ikke har tiden til det, med børn. Jeg har svært ved at finde tid til, at kunne hygge mig med det selv. Det bliver altid sådan noget stresset noget, så jeg ved det faktisk ikke helt.

Jeg kan godt lide at lave kager og jeg kan godt lide at lave mad. Men det er lidt sværere når man har børn, for tiden er ikke til at man kan stå en hel dag i køkkenet og kokkerere som man har lyst til. Men nu må vi se, det kan ændre sig igen.

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Beskriv dig selv med 3 ord.

Det ene er provokerende. Og glad. Det sidste ved jeg sgu ikke? Den sidste synes jeg er svær. Jeg er altid provokerende og jeg er altid glad? Aldrig seriøs. Jeg laver altid sjov med det hele.

Provokerende, glad og useriøs.

Nu har du nævnt et par gange, at du er provokerende. Hvad er det, du godt kan lide ved at være provo?

Det må nok være folks reaktion, det kommer tit bag på folk, at jeg er provokerende. Jeg er også meget provokerende i mit tøjvalg, min udstråling og måden jeg snakker på.

Provokerende - kommer det også til udtryk i sengen (og hvis det gør - hvordan?)

Ja. Min kæreste og jeg kan godt lide, at prøve grænser af... Men det vil min kæreste ikke nærmere ind på.

Hvornår tror du, at andre synes du er mest provokerende?

Når de ser mine billeder på Snapchat og Instagram. Folk er tit meget forargede der.

Hvem er det mest provokerende menneske du kender - ud over dig selv. Og hvorfor?

Min veninde Emma og min kæreste Montaser. Det helt sikkert. Montaser er en mandlig udgave af mig ?. Emma er provokerende på grund af hendes måde, at være på, og jeg elsker det!

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Hvad laver du, når du ikke lige læser?

Når jeg har fri, så er jeg sammen med min kæreste, eller min familie. Efter jeg blev mor, så blev jeg sådan lidt kedelig. Alt handler meget om børnene og så familien. Jeg er ikke sådan en der tager ud. Min eksmand og jeg har 7/7 forældremyndighed, og jeg tager stadig ikke ud i weekenderne. Hvis jeg tager ud, så er det ud og spise, eller et eller andet. Bylivet siger mig ikke så meget mere.

Hvad går du så efter, når du tager ud og spiser?

Min livret er kylling. Alt med kylling. Alt mad? Lad os bare være ærlige, jeg elsker mad.

Har du en favoritdrink?

Lyserøde drinks. Jeg er ligeglad hvad der er i, jeg går bare altid op og og siger: Jeg skal have en lyserød drink. Så jeg har en yndlingsfarve til drinks. Så længe den er lyserød, så er alting godt!

Sådan! Tusind tak for din tid, Sasha - al mulig held og lykke fremover.

 
ANNONCE
Sasha Klæstrup er Månedens Crush: - Mine billeder er meget anderledes fra min søsters

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professional fotograf - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

Har du ikke set, vores tidligere smukke Månedens Crush, Guldpigen, så klik her

ANNONCE
Del

Seneste nyt