Magasinet M!

Scarlett Johansson leder an i ny Jurassic World-film, der har fået titlen Jurassic World: Rebirth

5 år efter hændelserne i Dominion.

Hvem er klar på et nyt dino-eventyr i Jurassic World-universet?

Universal Pictures har netop løftet sløret for navnet på den næste store film i den ikoniske Jurassic Park-franchise. Med titlen Jurassic World: Rebirth markerer filmen begyndelsen på en ny æra for de populære dinosaurfilm, og fans kan allerede nu begynde at tælle ned til premieren den 2. juli 2025.

En af de store nyheder omkring Jurassic World: Rebirth er, at Scarlett Johansson, kendt for sine roller i Marvel-filmene, står i spidsen for castet. Hun spiller Zora Bennett, en dygtig undercover-ekspert, der leder en mission for at sikre genetisk materiale fra nogle af verdens største dinosaurer. Det nye kapitel vil kombinere klassisk Jurassic-action med en frisk og spændende retning, der lover at tage franchisen til nye højder.

Johansson har udtrykt sin store begejstring for at være en del af Jurassic World-universet. "Jeg har været fan af Jurassic Park siden jeg var barn, og det er en drøm, der går i opfyldelse at få lov til at være med i denne film. Jeg kan ikke vente med at dele denne oplevelse med fans over hele verden," sagde hun i et interview tidligere i år.

Filmen foregår fem år efter begivenhederne i Jurassic World: Dominion, hvor planetens økologi har ændret sig dramatisk. De få overlevende dinosaurer lever nu i isolerede, tropiske miljøer, og en gruppe forskere, ledet af Zora Bennett, skal indsamle DNA fra de mest imponerende væsner på land, til havs og i luften. Det, der starter som en videnskabelig mission, udvikler sig hurtigt til en kamp for overlevelse, da holdet støder på en familie, der er strandet på en ø, hvor noget langt mere farligt lurer i skyggerne.

Med instruktør Gareth Edwards, kendt for sin visuelle stil i Rogue One: A Star Wars Story, og en skarp manuskript af David Koepp, der skrev det oprindelige Jurassic Park, er der store forventninger.

Filmen vil få premiere til juli 2025 - du kan se de nye skud i galleriet og se det nye logo og titlen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt