Magasinet M!

Scooby-Doo møder hunden Frygtløs

Se dét er et legendarisk mash-up!

To hunde - to helte. Scooby-Doo og hele hans sjak befinder snart sig selv i et helt nyt eventyr, hvor de teamer op med et andet tegneserieunivers fra Cartoon Network, nemlig Nowhere - hvor Frygtløs den Frygtsomme hund bor. 

Det er Warner Bros. der h ar skudt gang i en hel crossover-film mellem de to elskede tegnefilm, og enhver der har set sin del af tegnefilm op gennem 90'erne og 00'erne, må frydes ved dette mash-u p.

Scooby, Shaggy (red. Stubbe) og resten af Mysteri Inc. opstøver et helt nyt mysterie og ny ondskab i Nowhere, hvor hunden Frygtløs i forvejen har haft sine egne utallige plager, at kæmpe med. Det bliver til en animationsfilm i fuld længde, som bliver udgivet direkte til digital on-demand streaming. 

Filmen der kommer helt ud af det blå, er godt selv klar over det; titlen er nemlig 'Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog.'

Og mens Scooby-Doo har haft masser af opmærksomhed de seneste år, er det første rigtige gensyn med Frygtløs, siden en enkelt kortfilm i 2014, og igen siden seriens afslutning i 2002. 

Tjek traileren her: 

ANNONCE
Straight Outta Nowhere - Trailer
Del

Seneste nyt

ANNONCE