Magasinet M!

Scor med agurken: Sådan får du varmen sammen med din næste date

Med kun en halv times arbejde kan du lave et uforglemmeligt måltid til din date. Hvad der skal ske derefter, vil vi ikke blande os i.

Scor med agurken: Sådan får du varmen sammen med din næste date

Månedens scoreopskrift er leveret af 19-årige Celine Lærke Hansen, der står bag Scorekogebogen, som du kan købe gennem Turbineforlaget.

Januar er en kold og trist måned, men der er ingen, der siger, at din date også skal være det! Denne forret er super nem, mild og frisk, og kan piftes op med valnødder, mynte eller frisk koriander. Ja, og så kan den oven i købet tilberedes i forvejen. Så drenge, der er ingen undskyldning for ikke at forkæle din date lidt ekstra her gennem vinteren!

Lav suppen aftenen før eller morgenen derpå. Så længe den sættes på køl, er der ingen grund til bekymring. Faktisk udvikler suppen mere smag, jo længere den står. Hvis du har fundet overskuddet frem, kan du bage lidt lækkert brød til eller smutte ned i din lokale bager. Og hvis du vil skrue ekstra op for charmen, kan du gå ned i din lokale fiskehandler og finde grillede skaldyr til suppen, som du kan drysse på toppen - Så viser du hende rigtig, hvad du dur til, og så er der ikke langt til en homerun?

Spicy agurkesuppe

Serveringer: 2 personer

Tid: 30 minutter

Det skal du bruge

2 agurker

1 ½ dl cremefraiche

100 g daggammelt lyst brød uden skorpe

1 fed hvidløg

1 tsk. chillipulver

½ dl olivenolie

Tilbehør: Friske krydderrier og brød

Det skal du gøre
Skær agurkerne i halve, og fjern kernerne med en ske. Skær derefter agurkerne i grove tern, og blend med cremefraiche, brød skåret i tern, presset hvidløg og chilipulver. Blend suppen, og tilsæt olivenolie undervejs. Sæt suppen på køl inden servering. Anret suppen med lidt hakkede krydderier, og servér med friskbagt brød.

Del