Magasinet M!

Scor med mobilen! Nu!

Mobilen er et uvurderligt værktøj, når damerne skal charmeres. Her er M!s guide til sikker mobilgevinst!Flirt på mobilen har mange fordele: Hun ser ikke dine røde kinder, hører ikke hvordan du snubler over ordene, og du kan lyde en del mere tjekket, end du i virkeligheden er. Her er M!s råd til dig, der gerne vil varme op for mobil-liret.

Den første sms er den sværeste. Find jeres fælles referenceramme: Mødtes I til en fest i lørdags, arbejder I sammen eller er hun din mors kollegas datters veninde? Brug det som icebreaker. "Tak for sidst. Kom du godt hjem?" virker.

Stil spørgsmål. Det optimerer chancerne for at få svar væsentligt! Hold det i den lette kategori. "Kommer du til Mortens fest på lørdag?" og "hvordan gik din eksamen i går" virker måske usexet, men det viser, at du er interesseret i hende. Så kan du altid skrue op for varmen i senere beskeder.

Brug smileys med måde. Smileys viser, hvornår du flirter og laver sjov. Hold dig til de almindelige J, ;-) og :-p, og drop de avancerede c"), ----@ og <3, med mindre hun lægger den stil. Det virker hurtigt for useriøst på den dårlige måde.

Vær kortfattet og præcis. Ingen gider læse tre skærmbilleder fyldt med ord som "øøhh", "hm", "ved ikke", "kunne være", "hvis du ikke har for travlt" osv. Jo flere ting hun skal tage stilling til, jo mere forvirrende bliver hendes svar, og det gør chancen for at tale forbi hinanden større.

Lad hende vide du er interesseret, men uden at være slesk. Komplimentér gerne hvad hun havde på, sidst I sås, fortæl at du synes, hun er sød og inviter hende gerne ud efter nogle sms'er. Hvis du vil mødes, skal du med det samme foreslå tid og sted. Det viser, at du er seriøs. Du skal ikke rode dig ud i store kærlighedserklæringer, giv hende lige en chance for at kunne følge med.

Såvel som facebook, myspace og messenger, er sms'er ikke noget, du skal arbejde i, hvis du er beruset. Din dømmekraft er svækket, du vrøvler, og du virker desperat, når du kl. 3 om natten skriver "sover du?". Skriv hellere inden du bliver alt for bedugget. "Skal du i byen i aften?" kan man bedre slippe af sted med, og så kan du følge op næste morgen med "hyggede du dig i går?" (hvis hun vel at mærke skulle i byen).

Send aldrig rykkere. Sms'er forsvinder sjældent i telenettet, så hvis hun ikke svarer, er det fordi hun har travlt og ikke set din sms, eller simpelthen fordi hun ikke gider. Uanset hvad skal du ikke presse på. Vent på hende og giv fortabt, når hun ikke svarer.

Vær realistisk. Hvis svarene er korte, længe undervejs og blottet for glimt i øjet, så er hun nok ikke interesseret! Accepter et nederlag. Virker hun derimod interesseret, skal du være modig nok til at holde flirten kørende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce