Magasinet M!

Scor noget Kakadu med din Pikachu

Nu kan du score damer i stedet for Pokémons med ny supplerende dating-app til Pokémon Go.

Har du også haft dit hoved dybt begravet i din iPhone de sidste ugers tid resulterende i dertilhørende nærdødsoplevelse, fordi du har været tæt på at køre ind i et træ på din cykel, da du skulle finde en Charmander? Så er du nok også blevet smittet med den farligste epidemi i nyere tid - Pokémon Go-afhængighed. 

Én ting, vi har lært den forgangne uge, er, at det eneste, der er farligere end en tyrkisk diktator med storhedsvanvid, er en motorvej med et pokéstop. Pokémon Go-hysteriet har bredt sig i alle genrer til selv pornofilm med Pokémon-tema, og hysteriet vil ingen ende tage.

Men nu er der risiko for, at din afhængighed bliver endnu større! Der er nemlig udkommet en ny supplerende app til Pokémon Go, der gør det muligt for dig at fange en lækker tøs til samlingen i stedet for blot en sølle Pikachu. Ja, du læste rigtig. Appen PokéMatch er nemlig en blanding mellem Tinder og Pokémon Go, og mens du i forvejen er ude på jagt efter 'pocket monstre', kan du med fordel lave to fangster med en pokéball og matche med et par kvindelige pokémon-fans samtidigt.

ANNONCE
Scor noget Kakadu med din Pikachu

Appen er bygget efter Pokémon Go og går i alt sin enkelthed ud på at finde andre Pokémon-trænere, der også er ude at lede efter pokémons. Herefter kan du på bedste Ash Ketchum-manér "try to catch" eller "run" ved et henholdsvist venstre- eller højre-swipe, der kan resultere i, at du får en fræk pokémonelsker til din samling, hvis hun altså samtidig prøver at fange dig.

Herefter kan I vælge et pokéstop, hvor I kan mødes (vi anbefaler et sted væk fra motorveje), og så kan I jo passende fange en Snorlax sammen, mens I er der, hvorefter du kan invitere hende hjem i dit gym for at se din Pikachu... 

Hvis dette bliver udbredt blandt unge piger (det håber vi inderligt), og du udnytter det til fulde, kan du altså, mens du får dine 213 pokémons, anskaffe kontakter på lige så mange søde tøser til din samling. "Lækker blondine med lårkort sommerkjole, jeg vælger DIG!"

Go' jagt!

Appen kan købes til iPhone her: PokeMatch

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce