Magasinet M!

Scor over niveau!

Nøjes du med at drømme om at nedlægge landets lækreste larver? Så kig med her.

Scor over niveau

Mange piger er faktisk ikke så uopnåelige, som de virker. Ofte får de lækreste piger meget få henvendelser, fordi ingen fyre tør at kontakte dem. Så de bliver positivt overraskede, hvis bare du tager mod til dig og snakker med dem. De vil synes, at du er vildt modig, og allerede dér har du scoret point.

ANNONCE

Husk at gå bare lidt op i dit tøj

Tøj

Tag noget andet tøj på, end du normalt ville gøre. Du skal ikke lave din stil helt om, for så virker du ikke tilpas, men køb noget nyt tøj, som du føler dig lækker i. Pigerne vil kunne mærke, at du føler dig bedre tilpas, og de vil synes bedre om dig. Spørg f.eks. dine pigevenner om, hvad du ser lækker ud i.

ANNONCE

Vær velsoigneret

Udseende

Bliv klippet, gå til tandlægen og rens neglene. Det er ikke nødvendigt med omfattende metroseksuelle voksbehandlinger, men du skal heller ikke ligne én, der lige er kommet hjem fra en to-års backpacker-tur i Nedre Mongoliet. Og husk nu at trimme de næsehår.

Øv dig

Det nytter ikke noget at slæbe en pige med hjem, hvis du ikke har styr på lagengymnastikken. Hvis du ved, at det halter lidt, så øv dig - læs bøger om emnet, find instruktionsvideoer på nettet, kontakt en sexolog og få tips, eller allerbedst: Lok en velvillig veninde til at lære dig nogle trick. Så føler du, at du kan noget, og det booster dit selvværd betydeligt.

Styrk din selvtillid

Selv hvis du ligner grev Ingolf, så har du helt sikkert nogle positive træk. Er du drøn-intelligent? Komplimenterer pigerne altid dine overarme, eller er du en haj til erotisk massage? Find dine bedste sider frem og fokuser på dem. Brug dem som et slags mantra, og mærk din selvtillid ryge i vejret. Kvinder elsker en selvsikker mand, som hviler i sig selv - dog uden at være arrogant. Kvinder føler sig trygge i selskab med en selvsikker mand, og så vil de blomstre og vise deres bedste sider, kun for ham.

ANNONCE

Vær opmærksom på din kropsholdning

Ret ryggen

Din kropsholdning har stor betydning for, hvordan pigerne opfatter dig. Næste gang, du har en fantastisk dag, så læg mærke til din kropsholdning, og prøv at holde fast i den. Det vil automatisk smitte af på hele din fremtoning, og pigerne vil automatisk være mere åbne over for dig.

Hvad går du efter?

Hvad går du efter?

Lækre tøser findes i mange varianter, også rent indholdsmæssigt. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan du charmerer dig gennem deres parader. Hver type kræver forskellige fremgangsmåder. Leder du efter et one-night-stand, eller er du på jagt efter en seriøs kæreste, du skal have familie og hus med? Beslut dig for, hvilken type superbabe du vil have, og fokuser på dit mål - så undgår du nemlig 'fusere'.

ANNONCE

Type 1:

Den smukke pige, som ikke altid har været det

Hun var en kæmpenørd i folkeskolen og er først på det sidste blomstret op uden helt selv at lægge mærke til det. Selvom hun tit får at vide, hvor smuk hun er, ligger nørd-identiteten stadig dybt i hende.

Sådan spotter du hende: Hun er mere afdæmpet og eventuelt en smule genert, men snakker med alle med et venligt smil på læben.

Fordele: Hun er nem at komme i kontakt med, og har måske ikke så høje krav, som hun rent faktisk kan tillade sig.

Ulemper: Måske er hun bare smuk på ydersiden, og er i virkeligheden ekstremt behåret eller lider af en omfattende hudsygdom.

Strategi: Denne pige skal du virkelig rose for hendes udseende. Hun opfatter ikke sig selv som smuk, og derfor bliver hun utrolig glad for at høre det. Men undlad at klistre op ad hende hele aftenen. Gå hen til vennerne og kom tilbage igen senere. Så bliver du med det samme meget mere interessant, og hun undrer sig over, om hun har sagt noget forkert. Men ikke noget med at spille på flere forskellige heste i mellemtiden, for det kan nemt give bagslag, hvis du bliver luret.

Kloge Åse

ANNONCE

Type 2:

Kloge Åse

Hun er lige blevet optaget på molekylærbiologistudiet, og elsker at snakke om atomer til langt ud på natten. En af de sjældnere piger, som både har hjerne og et ganske fornuftigt ydre.

Sådan spotter du hende: Hun er mere stilet og traditionelt klædt, men er ellers svær at lure på afstand. Du finder dog hurtigt ud af det, når hun begynder at bruge lange fremmedord som nanoteknologi - og rent faktisk ved, hvad de betyder.

Fordele: Hun er nem at snakke med, hvis du bare har set et par programmer på Discovery for nylig. Desuden kan hun selv finde ud af at programmere kanaler på tv'et.

Ulemper: Hun falder ikke for de klassiske moves, fordi hun tænker for meget til at lægge mærke til dem.

Strategi: Komplimenter hende for hendes smukke øjne, ikke hendes it-kundskaber. "Lad være med at spille klog, for det falder bare til jorden. Snak i stedet med hende om ting, hvor hun ikke er på hjemmebane. Tal om dig selv, dine drømme og dit liv. Jo mere levende og entusiastisk, du virker, jo mere interesseret bliver hun. For pokker, hun har jo levet sit liv gennem en bog!", siger Maj Wismann. Og husk: Det er ikke personligt, hvis du alligevel får en afvisning - hun kender dig jo ikke.

Diskodåsen

ANNONCE

Type 3:

Diskodåsen

Hun er stamgæst på diskoteket og lever for weekenderne. Hun er lækker på en billig måde, selvom hendes nuværende udseende ikke nødvendigvis har været helt billigt.

Sådan spotter du hende: Hun er oftest at finde midt på dansegulvet, omsværmet af alle sine ligesindede veninder og selvfølgelig en skare af savlende fyre. Afbleget hår og store bryster er nærmere reglen end undtagelsen.

Fordele: Hun er ikke svær at score, for hun kender scorespillet og vil bare have lidt sjov i gaden.

Ulemper: Når hun går i byen, er det for at fyre den af. Hvis du søger efter seriøst kærestepotentiale, så inviter hende på nogle dates først.. Så lær hende bedre at kende, inden du vurderer hendes kærestepotentiale.

Strategi: Her kan du godt forsøge dig med en mere direkte tilgang, men husk stadig at være kreativ, sjov og overrask hende. Du vil blive forbløffet over, hvor lidt der skal til. Hun bliver tit imponeret over, hvad DU kan præstere, så fortæl lidt om hvad du selv laver - og scor hende så med kroppen. Ja, mester, det betyder desværre, at du må ud på dansegulvet. Og det allervigtigste: Hold øjenkontakten, men uden at nedstirre hende som en anden hund. Undgå ligeledes at sænke blikket alt for direkte til hendes barm, selvom den er nok så interessant. Måske synes du, at det er ubehageligt at kigge hende i øjnene, men gør det alligevel. Det handler om at gå ud af sin komfortzone og prøve noget nyt.

Den naturligt smukke modeltype

ANNONCE

Type 4:

Den naturligt smukke modeltype

Den gudesmukke pige, som altid har været det, og derfor også er fuldt ud klar over det. Hun har allerede vundet adskillige skønhedskonkurrencer, og drømmer om en international modelkarriere.

Sådan spotter du hende: Hun er flot, uden at se billig ud, og uden at være en af de andre typer.

Fordele: Hun er selvsikker og udgør givetvis det bedste kærestepotentiale, hvis du spiller kortene rigtigt.

Ulemper: Hun kan være svær at få fingrene i, fordi hun er vant til at blive lagt an på konstant. Derudover er hun svær at komplimentere, fordi hun har hørt det hele en milliard gange før.

Strategi: Overrask hende. Hun er SÅ vant til at høre om hendes smukke udseende, og hun er ved at brække sig over mænd, der bare vil score hende, fordi hun er et trofæ. Hun vil have en mand, der kan se bag hendes smukke ydre, og se hendes personlige egenskaber. Komplimenter derfor hendes intellekt og spørg ind til hendes liv: Hvad drømmer hun om? Hvordan ser hendes yndlingssøndag ud? Hvis hun havde en milliard kroner og skulle fyre dem af på en dag, hvordan ville hun så gøre det? Og så videre... Men bare kom op på hesten og ind i kampen. Hun er her alligevel, og hvorfor skulle det ikke være dig, der fik hende?

Sådan kan du også gøre

ANNONCE

Bliv rig - hurtigt!

Sådan kan du også gøre

Bliv rig!

Du kan også bruge din energi på at finde den pengefidus, som kan gøre dig stenrig. Der vil altid findes lækre gold diggers, som kun er til mænd med bugnende tegnedrenge, men forvent ikke et dybt og meningsfyldt forhold. Her er den altoverskyggende taktik at smide om dig med sedler, men betal kun for pigernes drinks, ikke deres tid. Det tæller ikke som en scoring - det kaldes prostitution.

ANNONCE

Bliv kendt

Bliv kendt!

Du kan også sørge for kapre en rolle i en af de mange danske reality tv-programmer. Så er du i det mindste for en stund attraktiv over for groupier og gold diggers.

Ha' følehornene ude mens hun stadig er en larve i svøb

Vær tidligt ude!

Scor hende den småkiksede til konfirmationsfesten, mens hun stadig har bøjle på, og se hende så blomstre op dag for dag. Det kræver dog et ovenud veludviklet talent at spotte babepotentiale i så ung en alder, og der er altid en risiko for, at du trækker nitten. Men så har du jo masser af tid til at prøve lykken igen, så længe du styrer uden om arrangerede ægteskaber og den slags.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE