Magasinet M!

Score-skolen, del 1

Score-skolen Nordic Seductions kommer her med deres bud på, hvordan du hiver de lækreste tøser med hjem...

Du behøver ikke være rig og berømt

Du behøver ikke være rig og berømt

Har du nogensinde gået på gaden og set en fyr, der ligner noget katten har slæbt med hjem, gå hånd i hånd med pigen, der til forveksling ligner pigen fra din våde drøm i nat? "Han er garanteret rig, eller er kendt på en eller anden måde" tænker du, men det behøver langt fra at være tilfældet.

Tiltrækning består af to ting: Udseende og personlighed. Hvor vi fyre har tendens til at lægge lidt mere vægt på udseende, så har pigerne det omvendt. Hvis du har udseendet med dig, så fedt for dig. Hvis ikke du har, så ring til din plastikkirurg og aflys din aftale i næste uge. For her kan du lære at rive de vildeste og lækreste piger med hjem - både om natten og om dagen!

Kom igennem filteret

ANNONCE

Kom igennem filteret

Alle seksuelle forhold starter med at enten fyren eller pigen indleder samtalen (ok, det kan godt lade sig gøre at hive en pige med hjem uden at sige et ord overhovedet - det har jeg gjort nogle gange - men det er lidt mere avanceret). Du kan indlede en samtale på uendeligt mange måder. Det vigtigste er at du gør det uden at vise for meget interesse. Kvinder har nemlig et filter, de bruger til at sortere alle de lidt for stive fyre væk, som prøver at købe deres opmærksomhed med drinks og store ord. Forestil dig et øjeblik at du er Paris Hilton på en bar i Danmark. Du synes sikkert det er meget sjovt med al opmærksomheden til at starte med, men når fyr nummer 100 vælter ind i dig og begynder at spørge dine bryster om de kommer her ofte, så er der ikke mange safter tilbage i trussen. Piger er frække og vil gerne scores, men for at have en chance skal du komme "under radaren".

Dette skal du ikke gøre

ANNONCE

Dette skal du ikke gøre

1) Købe hende en drink

- i hvert fald ikke til at starte med. Jeg kan sagtens finde på at købe en drink til en pige, hvis jeg synes hun er sød. Men først efter hun har givet en! Lad være med at prøve at starte en samtale med en pige ved at spørge hende, om du må købe hende en drink. Det eneste du får ud af at købe drinks til pigerne er et klistret tastatur og en tom køkkenrulle.

2) Stille de "sædvanlige spørgsmål"

"Kommer du her ofte," "hvad laver du så her," "hvor skal du hen senere," "hvor er du fra" og listen forsætter. De her spørgsmål er så almindelige og kedelige, at det eneste du opnår med dem er at ryge direkte over i den boks, der er markeret med et stort, fedt "TABER".

3) Blive alt for stiv

Jeg er overbevist om at der findes nogle kvinder, som bliver fuldstændig rundtossede i trussen af at du kan bunde 3 fadøl på én gang. Desværre for dig kører de fleste af dem truck, børster tænder med en ostepølse og bruger Axe som hårspray. De flotte piger ser ikke meget charmetrold i en fyr, der kæmper for at holde benene under sig, mens de river sig i håret for at huske hvad de selv hedder. Det sender kun det ærgerlige signal at du har brugt hele aftenen på at skulle drikke dig mod til at komme op til hende - og det er ikke et godt scoretrick.

Start samtalen

ANNONCE

Start samtalen

Nu har du en god ide om hvad du IKKE skal sige, men hvad skal du så sige? Jeg improviserer som regel hvad jeg indleder med. Nogle gange er det genialt, andre gange giver det ingen mening, men her kommer tricket: Det betyder ingenting! Din indgangsreplik er næsten ligegyldig. Det der betyder noget er hvordan du reagerer efter du har startet samtalen. Og at du ikke udviser for meget interesse. "Hej" er en god indgangsreplik. Kombinerer du den med at kigge lidt væk mens du siger det, og du har en killer-åbningsreplik. Hvis hun ikke reagerer første gang, så sig det højere.

80/20-reglen

I starten er det vigtigt at du taler, taler, taler. Indtil du har varmet hende op skal du tale mindst 80 % af tiden. Mange fyre laver den fejl, at de tror samtalen skal være som normalt, hvor i begge taler 50 % af tiden. Derfor taler han kun 50 % af tiden, men når pigen kun bidrager med 20 %, så vil der være stilhed 30 % af tiden. Var der nogen der sagde pinlig tavshed?

Stil de rigtige spørgsmål

ANNONCE

Stil de rigtige spørgsmål

Vi har allerede været lidt over det. Lad nu være med at stille de samme, kedelige spørgsmål! Til jobsamtaler bliver du bedt om at vise dit CV, altså en oversigt over hvad du tidligere har lavet. Når du spørger en pige om de gode, gamle "hvor du fra," "hvad laver du til daglig" osv. så er det ikke andet end en udveksling af CV. Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg synes det er dræbende kedeligt at være til jobsamtale - og især når jeg er i byen for at have det sjovt!

Stil i stedet åbne spørgsmål, dvs. spørgsmål du ikke bare kan svare ja/nej på, og stil spørgsmål hun ikke har hørt før. Når du bruger åbne spørgsmål lægger du op til at hun kommer mere ind i samtalen. Men husk at du skal tale mest i starten, og derfor kan du ikke forvente at hun fyrer den fuldstændigt af.

Hvis du har stillet et spørgsmål og hun svarer "øhhh, det ved jeg ikke," så hopper du ind og overtager spørgsmålet, som om hun havde stillet det. Fx

Dig: "Hvis du kunne rejse hvorhen du ville LIGE NU, hvor ville du så rejse hen?"

Hende: "Øhh, det ved jeg ikke."

Dig: "Mener du det? Jeg ville helt sikkert rejse til Cook Islands ud for New Zealand. Jeg var der en gang, og jeg så de vildeste ting..."

Herfra fortæller du så noget spændende du har oplevet. Efterhånden som tiden går er skal du give hende mere og mere plads til at være med i samtalen, så i til sidst taler lige meget af tiden.

Læs mere her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt