Magasinet M!

Scoremanual: De bedste scoretricks

Inspireret af den måske største scorekarl nogensinde, Barney Stinson, fra den geniale serie "How I Met Your Mother" kommer her den helt sikre måde at sørge for, at pigen falder pladask for dig!

Scoremanual: De bedste scoretricks

Trin 1: Julius Von Steinke-finten

A) Find på et unikt navn, som lyder sejt. Dette er fuldstændig essentielt for finten, så overvej det grundigt. Vi har taget Julius Von Steinke, så du skal vælge et andet.

B) Hvis du selv kan finde ud af at lave hjemmesider, så lav et par stykker, hvor dit fiktive navn bliver hyldet for for eksempel at være den yngste milliardær i verden, den første til at bestige Mt. Everest ved at hinke, at du er manden med det længste lem i verden... og ja, du har vist fanget pointen.

Hvis du ikke selv kan lave hjemmesider, så få en af dine nørdede venner til at hjælpe dig. Giv ham eventuelt en pose chips og noget cola som tak.

C) Perfekt! Dit alias er nu oprettet på nettet, så når man søger efter navnet på Google, fremstår du som en fandens ka'l.

D) Få lavet nogle visitkort med dit nye navn.

ANNONCE
Scoremanual: De bedste scoretricks

Trin 2: "Lad være med at drikke det"-tricket

A) Nu har du lavet noget benarbejde med at oprette et supersejt alias. Det skal udnyttes. Du skal hoppe på bar, hvor du skal finde en sød pige, der lige har fået en drink. Og det er bedst, hvis hun ikke er omgivet af en stor venne-flok.

B) Løb over til hende og udbryd: "Lad være med at drikke det! Jeg så en fyr putte noget i dit glas!"

C) Sådan! Så er der kontakt. Af den gode slags. Du virker som en fyr, der ikke vil udnytte piger. Og det kan piger godt lide.

D) Introducér dig med dit superseje alias. Og vær forundret, når hun ikke ved, hvem du er. Spørg hende: "Undskyld, ved du virkelig ikke, hvem jeg er? Ah, det er da herligt forfriskende."  

E) Smukt arbejde. Nu er det blevet tid til at tage den til næste niveau.

ANNONCE
Scoremanual: De bedste scoretricks

Trin 3: "Du er sød. Men jeg skal ud at beskytte landets interesser, så lad os mødes på et andet tidspunkt"-tricket

A) Der er skabt kontakt. Hun synes, du er sød, men du kan jo ikke bruge hele aftenen på at få hende til at grine, så nu skal dine venner i spil.

B) Udenfor baren har et par af dine venner iført flyvevåbnets paradeuniform stået og ventet på, du har skabt kontakt. De kommer ind lige efter, du har introduceret dig.

C) Mens du står og snakker med pigen, kommer de hen og forstyrrer. "Hr. Steinke, vi er kede af at afbryde din aften, men der er opstået en situation i Kirgisistan, og ministeren vil have dig på sagen." Det er vigtigt, at du virker irriteret over at blive afbrudt.

D) Giv pigen dit falske visitkort - så er du sikker på, hun nok skal google dig og se, at du er verdens yngste milliardær, har besteget Mt. Everest ved at hinke, og er manden med det længste lem i verden. Det vil interessere hende...

E) Sig, at du er tilbage om to dage, og hun bare skal give dig et ring.

ANNONCE
Scoremanual: De bedste scoretricks

Trin 4: "Mange tak for, da du reddede vores killing ud af den brændende bygning"-fidusen

A) Det kører på skinner for dig. Du har skabt kontakt, hun er interesseret. Og lige nu sidder hun og googler dig, og finder ud af, hvor fantastisk, du er. Det er blevet tid til at lukke dealen og komme med hende hjem.

B) Når hun - og det gør hun for, hvem kan sige nej til en bjergbestigende milliardær med et meget stort lem, som hjælper ministeren med at løse problemer i Kirgisistan?

Nej, det er der ikke nogen, der kan. Så når hun ringer, så inviter hende med ud at spise. OBS! Det må ikke være en pølsevogn - det skal være et sted, hvor man spiser med kniv og gaffel.

C) Du skal have hjælp af et vennepar til resten af fidusen. De skal nemlig sætte sig og spise ved et bord på den samme restaurant som dig og pigen.

D) Inden forretten skal dine venner sende en flaske champagne over med beskeden om, at det var helt fantastisk, da du vovede dig ind i deres brændende hus for at redde deres killing ud, efter alle brandmændene havde sagt, at de ikke ville gå ind i den dødsfælde igen.

E) Sådan! Det med killingen vil med garanti få hendes sidste forbehold til at forsvinde, og nu er det bare tid til at tygge af munden og gøre arbejdet færdigt i hendes soveværelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE