Magasinet M!

Se 9 bilers forvandling fra koncept til virkelighed

En bil gennemgår flere stadier fra idé til produktionsklar bil. Se hvordan 9 forskellige biler forvandler sig fra koncept til virkelighed

Se 9 bilers forvandling fra koncept til virkelighed

Gennem de seneste uger har Michele flittigt studeret vejrkortet over Sydpolen, og han siger, at "det ser fornuftigt ud". Lykkedes det ham at gennemføre turen og vende helskindet tilbage til sit hjem i Norditalien i slutningen af januar, vil han blive den første i verden. I 2012 prøvede en canadier og en amerikaner sammen at gennemføre samme tur, men de måtte undervejs have ekstern hjælp på grund af en beskadiget slæde. Det samme skete året efter for en anden canadier, der prøvede at tage turen alene. Også han fik problemer undervejs og måtte have assistance udefra. Michele Pontrandolfo bliver med andre ord verdens første, der på egen hånd og uden hjælp udefra, hvis denne vanvidstur lykkes.

Interviewtiden er ved at være løbet ud, og jeg når lige at stille Michele det sidste spørgsmål, der går på, hvordan man tilvender sig til det såkaldte "normale liv" efter tre måneder under ekstreme forhold?

- Ha-ha, godt spørgsmål! Det er ikke lige nemt - overraskende nok. Det første, du naturligvis bemærker, er, hvor let alting er. Jeg vil sige, at du lidt efter lidt vender tilbage til dagligdagen. Og så kan du jo heldigvis begynde at planlægge din næste tur.

Yderligere info:

Du kan læse om Michele Pontrandolfo her (hvis du kan italiensk):

Du kan følge Michele Pontrandolfos rejse på både Facebook, Instagram og på Monclers hjemmeside, de har oprettet til formålet.

Billederne er fra en af Micheles tidligere ekspeditioner på Antarktis.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt