Magasinet M!

Se Anne Gadegårds frække billede: - Hvorfor kan det ikke bare være normalt at ligge med bare patter?

Har hun en pointe?

Se Anne Gadegårds frække billede: - Hvorfor kan det ikke bare være normalt at ligge med bare patter?

Hvis det er gået din næse forbi, så er den lille pige, der tilbage i 2003 vandt MGP med sangen Arabiens Drøm, blevet en voksen kvinde. Og en særdeles køn en af slagsen. Lige inden hun fyldte 22 år, smed hun kludene i vores magasin, og i dag lever hun af at blogge. Det er selvfølgelig Anne Gadegaard, vi taler om.

Og det er netop hendes blog, vi skal have fat i nu. For i sit seneste indlæg stiller hun nemlig spørgsmålstegn ved, om det er okay at ligge topløs og i G-streng og sole sig i det offentlige rum.

- Jeg elsker følelsen af, at jeg kan få sol på hele min krop. Og jeg synes faktisk, det her emne er ret interessant, fordi jeg vil helst kun være iført trusser, når jeg ligger i solen. Om det så er i Danmark eller Spanien, på en tagterrasse eller på stranden. Men når jeg ligger mig ned på stranden, kunne jeg aldrig drømme om at ligge i hverken g-streng eller topløs. Og jeg synes, det er ærgerligt, at det ikke bare er normalt. For jeg går da ikke ud fra, at nogen piger synes, det er særligt pænt med hvide streger på kroppen? Eller er jeg bare den eneste?, skriver Anne i sit blogindlæg.

Jeg ved nogen bliver stødt af bar numse på Instagram, men på min blog bestemmer jeg heldigvis selv. Så på min blog kan man slippe for fersken ?? Må man ligge topløs og i G-streng ifølge jer? Det her emne synes jeg er ret interessant at tage op...? For hvorfor er man blevet så kropsforskrækket i en verden hvor alting er så tilgængeligt på nettet? ? Jeg har lavet et indlæg om det her emne, som jeg synes i skal læse: annegadegaard.com #blogpost #linkinbio #thongbikini #bikini #malaga

A post shared by ANNE GADEGAARD ??? (@annegadegaard) on Apr 23, 2017 at 3:24am PDT

ANNONCE

- Hvorfor kan det ikke bare være normalt at ligge i bare patter og trusser. Eller endda helt nøgen.. Hvorfor er man så bange for nøgenhed? I en verden, hvor alting er blevet så tilgængeligt på nettet, hvorfor er vi så blevet mere kropsforskrækket?, fortsætter hun.

Har sangerinden fat i noget? Vi er af den overbevisning, at man må gøre, som man vil. Men vi vil da ikke afvise, at vi ville spærre øjnene op en ekstra gang, hvis vi pludselig så en nøgen Anne Gadegaard ligge ved siden af os ude ved Amager Strandpark.

Du kan se det ucensurerede billede på hendes blog, hvor du også kan læse resten af blogindlægget.

ANNONCE
Del

Seneste nyt